Nå kan du se live TV om bord med Air France CONNECT

Air France CONNECT

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Siden forrige uke har reisende med Air France kunnet se TV-kanalen France24 om bord på selskapets flygninger. Tilbudet er tilgjengelig på alle mellomlange flygninger som er utstyrt med Air France CONNECT.

På mellomlange ruter med Air France CONNECT-tjenesten er tilgjengelig, har passasjerene nå tilgang til en egen underholdningsportal, i tillegg til selve WiFi-tjenesten. Gjennom denne portalen får man uten ekstra kostnad tilgang et bredt utvalg av filmer, TV-serier og dokumentarer, direkte på mobil, nettbrett eller PC. Gjennom denne portalen får du nå også tilgang til nyhetsoppdateringer fra France24s live-stream. TV-tilbudet er tilgjengelig både på fransk og på engelsk.

Air France CONNECT

På lengre flygninger tilbyr Air France i tillegg et utvalg av dokumentarer og andre programmer fra France24 som en del av underholdningstilbudet om bord. France24 er også tilgjengelig i de fleste Air France-KLM-lounger på fransk, engelsk og arabisk.

Air France CONNECT

Air France CONNECT er tilgjengelig på alle Air France-fly som er utstyrt med WiFi. Reisende har tilgang til tre forskjellige WiFi-pakker om bord. Message, som passer for å bruke direktemeldingsapper, Surf for e-post og web, og Stream som gir høy nok hastighet til å bruke strømmetjenester.

På mellomlange ruter gir Air France CONNECT også tilgang til et mangfoldig og voksende utvalg av underholdning. Her finner du filmer, TV-serier, musikk, lydbøker og nå også live TV.

Air France har som mål å tilby internett på hele flåten innen utgangen av 2020. Per i dag er totalt 50 fly utstyrt med WiFi. Innen utgangen av dette årets skal minst halvparten av selskapets flåte være tilkoblet internett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *