Åpen for alle: Oslo lufthavn med ny innenriks-lounge

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Avinor har gleden av å presentere den nyåpnede «OSL lounge innland», ytterst i pir vest. Denne loungen er ikke bare et sted å vente, men et sted å nyte, slappe av, og jobbe i fred.

Katie Eriksen, lounge-ansvarlig på flyplassen fra vår partner SSP beskriver loungen som en arena for alle typer reisende: – Her har vi skapt ulike soner som passer både for arbeid og avslapping. Vi kaller det business eller pleasure. Målet vårt er å skape et sted der alle reisende, enten de er på jobb eller ferie, skal føle seg hjemme.

Katie Eriksen, lounge-ansvarlig i OSL lounge innland. Foto: Avinor / PR

I loungen møtes du av en atmosfære som er både moderne og innbydende. Den rolige fargepaletten med varme toner og myke møbler skaper en følelse av ro. Store vinduer slipper inn naturlig lys, og sammen med de nedpendlede lampene, skapes det små, koselige avdelinger i loungen. Grønne planter bidrar også med friskhet inn i loungeområdet.

OSL lounge innland. Foto: Avinor / PR

Kortholdere med toppstatus fra American Express har fri tilgang, men loungen ønsker alle reisende velkommen etter «walk in»-prinsippet, mot en inngangspris på 400 NOK. Akkurat nå tilbyr loungen et åpningstilbud på 350 NOK.

Indgang til OSL lounge innland. Foto: Avinor / PR

Når det kommer til målgruppen, understreker Eriksen at loungen er for alle: ­– Vi ønsker både forretningsreisende og fritidsreisende velkommen. For oss er det viktig at alle finner sitt pusterom her.

Mat- og drikkeutvalget tilpasses døgnets ulike tider, fra havregrøt og påsmurt om morgenen til varm suppe og wraps til lunsj og kveldsmat. – Vi har også snacks, kjeks, chips, vafler og et utvalg av drikkevarer som kaffe, jus, te, brus, øl og vin, legger Eriksen til.

Mat- og drikkeutvalget tilpasses døgnets ulike tider i OSL lounge innland. Foto: Avinor / PR

Denne nye loungen er Avinors siste tilskudd for å forbedre reiseopplevelsen på Oslo lufthavn. Besøk Avinors nettside for mer informasjon og åpningstider.

Foto: Avinoir / PR

Kommentar

  1. Jan-Erik Jacobsen sier

    Fantastisk sted. Smakfullt innredet, rolig (enn så lenge?), veldig hyggelig betjening og fantastisk å få noe annet enn salaten på SAS lungen. Jeg vil heretter kun bruke OSL lounge både på innenriks og utenriks.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *