Apple kommer med “flight tracking”

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Frem til nå har man kunnet bruke en del forskjellige app’s og hjemmesider hvis man ønsker å følge sine flyavganger, og sjekke om de gikk og ankom på tiden. Om kort tid blir det enda lettere for brukere av Apple computere, iPhones og iPads.

Ifølge Appleinsider så vil Apple inkludere “flight tracking” i deres kommende nye styringssystem, både til computere, iPhones og iPads.

Oppdagelsen er gjort i såkalte beta-versjoner av de kommende nye styresystemer iOS9 til mobile enheter og OSX El Capitan til Apple computere. I testutgaver av disse to nye styringssystemer har utviklerne kunnet konstatere at den såkalte “fligth tracking” vil bli innebygd og tilbudt alle brukere når disse to styringssystemene blir gjort tilgjengelige i løpet av høsten 2015.

Den nye “Flight tracker” skal altså være innebygd i styringssystemene og derfor også være integrert i andre programmer og apps. For eksempel skulle det være mulig å klikke på et rutenummer i for eksempel en mail. Apple vil så selv finne ut av om det er snakk om et rutenummer og ved et langt trykk på nummeret på din mobile enhet så vil man få opp en meny hvor man blant annet vil få muligheten til å få informasjon om det aktuelle rutenummeret.

Informasjonen skulle inneholde rutenummer, aktuell status, avgangs- og ankomst tid, flyplassterminaler og en animasjon som viser flyets rute i Apple Maps. Der vil tydelig være angitt om flyet er “til tiden”, “forsinket” eller “landet”. Dessuten er avgangs- og ankomsttidspunkter også angitt.

Samme funksjon finnes også på Apple computere. Her skal man bare høyreklikke.

Styringssystemerne iOS9 og OS X El Capitan skulle blive lansert i løpet av høsten.
Kilde/Foto: Appleinsider.com

Opprinnelig skrevet for bonusfeber.dk av Flemming Poulsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *