art’otel Berlin-Mitte, by Park Plaza

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Siden Club Carlson-hoteller er tungt representert i Norge, er det garantert mange nordmenn som har Club Carlson som sitt favorittbonusprogram. Da er det greit å vite at også Berlin har mange Club Carlson-hoteller. Bonusfeber.no har testet ett av dem, nemlig art’otel Berlin-Mitte, by Park Plaza. art’otel har et konsept hvor hvert hotell er utsmykket av en kjent kunstner. Foreløpig finnes det kun få hoteller i Tyskland, Nederland og Ungarn, men det er i ferd med å utvides også til England. art’otel Berlin-Mitte er utsmykket av den tyske kunstneren Georg Baselitz.

Kunst ved inngangen
Kunst ved inngangen
Inngangspartiet
Inngangspartiet
Resepsjonen
Resepsjonen

Som Club Carlson Concierge-medlem ble jeg oppgradert til et stort rom i toppetajsen (6. etg.). Til og med romnøklene hadde kunstmotiver.

Romnøklene
Romnøklene

Som man kan se på bildet over er det to heiser i resepsjonen, men det er kun den til høyre som går opp til 6. etasje. En titt på branninstruksen på rommet avslørte at alle rom i 6. etasje var like store. I følge min reisepartner som hadde fått et vanlig rom, var mitt rom dobbelt så stort som hans.

Soverommet
Soverommet med dør inn til badet
Stua med liten arbeidsbenk
Stua med liten arbeidsbenk
Senga
Senga
Dør ut til takterassen
Dør ut til takterassen

En av fordelene med 6. etasje er at man har en felles takterasse. Her er det rikelig med plass å boltre seg på, og ypperlig egnet til soling om sommeren.

Stor, felles takterasse
Stor, felles takterasse
Utsikt i skumringen
Utsikt i skumringen
Fortsettelsen av takterassen
Fortsettelsen av takterassen

Rommet hadde også kjente fasiliteter som minibar, safe og kaffemaskin.

Minibar
Minibar
Safe
Safe
Kaffemaskin
Kaffemaskin

Badet var overraskende stort og fresht. Dusj i badekar er ingen favoritt, og dusjforheng gjør ikke saken bedre, men utenom det hadde badet god standard.

Badet
Badet
Servant
Servant
Badeting
Badeting

Siden frokost alltid er inkludert som Concierge måtte denne testes. Rommet ble belastet på vanlig vis, men beløpet for frokosten ble slettet ved utsjekk.

Pålegg
Pålegg

 

Juice
Juice, kaffe og te
Brød
Brød og varmretter

Frokosten var godkjent, og inneholdt det meste av det som kan forventes.

Selv om det meste så langt ser ut til å være tipp topp, er det allikevel på sin plass med en tydelig advarsel: Det er ekstremt lytt på rommene. Når noen prater i gangen hører man dem som om de hadde stått inne på rommet og pratet. Det kunne også høres at det pågikk en hyrdestund på et av naborommene. Kl. 11.00 lørdag morgen begynte intens hamring på et av naborommene, som tydeligvis var under oppussing. Dette er altså ikke noe hotell for folk med dårlig sovehjerte eller spesielle krav om stillhet.

Jeg hadde booket Club Carlsons 2-for-1-deal, så jeg betalte kun 82 Euro for to netter. Med en slik knalldeal kan jeg godt leve med at det er litt lytt.

Ved nærmere ettertanke kan den hyrdestunden jeg hørte ha sammenheng med at det var et bryllup på hotellet samme dag. Hotellet markedsfører seg også med at de har fasiliteter for bryllup.

Bankettsal
Bankettsal

Etter oppholdet mitt sitter jeg igjen med en god hotellopplevelse. Det er intet luksushotell, men et meget kurant overnattingssted til en billig penge. At hotellet er såpass lytt trekker ned, men alt i alt fortjener hotellet 7 av 10 feberpoeng.

7av10

[box style=’info’]Quickfacts:
Rompris: fra 68€
Fordeler: God anerkjennelse av status, sentralt
Ulemper: Veldig lytt
Hotellets hjemmeside: art’otel berlin-mitte[/box]

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *