Austrian Airlines med flere avganger til Europa i vinterprogrammet

Parthenon i Athen

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Austrian Airlines vil i vinter øke frekvensen på sine europeiske ruter betydelig. Allerede i slutten av oktober setter flyselskapet opp 40 nye avganger i uken til 14 europeiske destinasjoner. Den ekstra kapasiteten skal hentes fra effektivisering av driften.

Kapasitetsøkningen vil i første omgang komme på ruter til Tyskland, Danmark og Hellas. Totalt vil Austrian Airlines få 238 ukentlige avganger til Tyskland mot 221 avganger vinteren 2017/18. Ruten til København vil også få en liten økning til 30 ukentlige avganger på det meste. Ruten til Athen økes fra seks til ti ukentlige avganger og Thessaloniki vil nå få daglige avganger.

Vil vokse i Østeuropeiske kjernemarkeder

Øst-Europa vil fortsatt være et svært viktig marked for Austrian Airlines. Flyselskapet øker til 30 ukentlige avganger til Ukraina, blant annet med 16 avganger til hovedstaden Kiev.

Kiev
Austrian Airlines vil kommende vinter øke til 30 ukentlige avganger til Ukraina, blant annet med 16 avganger til hovedstaden Kiev. Foto: Kataonia / Pixabay.com

I tillegg kommer det mindre økninger til Slovakia, Budapest, Beograd, Sarajevo, Polen, Romania og Bulgaria.

Kapasitetsøkning også på langrutene

I slutten av oktober starter Austrian Airlines også flygninger til Cape Town i Sør-Afrika med to ukentlige avganger. Også på rutene til Nord-Amerika skal frekvensen økes til inntil 13 ukentlige avganger til New York, daglige avganger til Chicago og én ekstra avgang til Toronto. Den økte kapasiteten langrutene kommer blant annet av at flyselskapet tilførte en ekstra Boeing 777 i flåten tidligere i år.

Austrian Airlines Boeing 777
Austrian Airlines har nå totalt seks Boeing 777 i flåten, noe som har gjort det mulig å utvide med nye ruter. Foto: Austrian Airlines

For å gjøre det mer attraktivt for amerikanske reisende å fly til Israel gjennom Wien økes også kapasiteten til Tel Aviv. Israels med folkerike by vil fra og med oktober få 21 ukentlige avganger, som er mer enn dobbelt så mye som i vinterprogrammet 2017/2018.

Austrian Airlines har seks ukentlige avganger mellom Oslo og Wien, så også norske reisende kan dry nytte av flere forbindelser videre ut i verden.

Du finner flere nyheter om Austrian Airlines i nyhetsarkviet vårt.

Forsidefoto: Pixabay.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *