Berlin innrømmer: Sjansene for åpning i 2017 er lik null

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Mannen som er ansvarlig for å trekke Berlins fiasko av en internasjonal flyplass ut av gjørma, har sagt at det er nesten ingen sjanse at flyplassen vil møte sin allerede forsinkede 2017 åpningsfrist.

Karsten Mühlenfeld fortalte Tagesspiegel torsdag at det er mye mer sannsynlig at Berlin Brandenburg Airport (BER) vil åpne i løpet av våren 2018.

Forsinkelser

Sjansene for luft hub være åpen for virksomheten i løpet av høsten 2017 «er svært begrenset av denne fasen» innrømmet han.

Han sa at diskusjoner med byggefirmaer har fortsatt tilby et glimt av håp om at 2017 fristen kan nås og at «vi ikke vil gi dette målet opp.»

«Hvis flyplassen ikke åpner i oktober eller november da tidligst vil det være når flyet rutetider endres i slutten av mars (2018),»

Karsten Mühlenfeld, Direktør

Mühlenfeld forklarte at å bytte fly fra Tegel flyplass i nord for byen til BER i sør i løpet av vinteren ville være for farlig.

Berlin myndigheter har lovet at flyplassen vil åpne høsten 2017, seks år etter planen. En viktig årsak til forsinkelsen har vært problemer med branndeteksjonssystemer som ikke oppfyller nasjonale brannsikkerhet.

Kilde: The Local

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *