SAS med kampanje til EuroBonus Diamond medlemmer og deres venner

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS har kjørt i gang en ny kampanje til sine EuroBonus Diamond medlemmer de kaller «Friends & Family» der deres venner og deres familier kan få kjøpt billigere billetter enn den vanlige prisen som tilbys almuen. Kampanjen er eksklusiv og ikke direkte tilgjengelig på SAS‘ sider i den forstand at man må innom en spesiell side og taste inn et passord for å få tilgang til spesialprisene.

Nytt i denne kampanjen er at det også er salg og lavere priser på SAS Plus og det er potensielt store summer å spare både på vanlige GO-billetter i tillegg til Plus-billettene. Heldigvis får du som ekte bonusjeger opptjent EuroBonus-poeng og kvalifiserende segmenter mot elitestatus for alle billetter som blir booket i SAS VIP GO og SAS VIP PLUS – selv med rabattene. Booker du i Plus får du som vanlig Fast Track, lounge-tilgang, to kolli inntil 23 kg., mat, setevalg ved bestilling i tillegg til 200% poengopptjening.

Noen regler har de også lagt til, men de er ikke mange:

  • Reiseperiode er fra 11. januar til og med 31. mai 2016
  • Ingen rabatter i perioden 18. mars til 3. april (påske)
  • Bookingperiode fra og med 3. til og med 13. desember
  • Begrenset antall billetter med rabatt og gjelder kun på SAS-flyvninger

Utover disse restriksjonene kan man booke så mange billetter man vil til både seg selv og andre.

Det er potensielt store summer å spare, spesielt på langturene over dammen til USA og til Østen:

I eksempelet her til Hong Kong i april kan man spare hele 1.585,- i VIP GO og kun legge til snaue 1.500,- for Plus i forhold til vanlig GO-pris
I eksempelet her til Hong Kong i april kan man spare hele 1.585,- i VIP GO og kun legge til snaue 1.500,- for Plus i forhold til vanlig GO-pris.

 

New York
I eksempelet her til New York i mars kan man spare hele 1.580,- i VIP GO, men her må man legge til snaue 2.500,- for Plus i forhold til vanlig GO-pris. Utrolige gode priser uansett synes vi.

Så hvordan får du tilgang, tenker du. Vel, bare klikk på denne linken så kommer du rett til siden der du skal taste inn et passordet som du må få fra en venn med EuroBonus Diamond. Har du ikke dette? Kanskje du da kunne stille spørsmål på vårt forum om du har en venn der med EuroBonus Diamond som vil dele passordet med deg?

 

 

Kommentar

  1. irroenni sier

    hvis man bestiller SAS VIP plus får man da alle fordelene som er i SAS pluss ( 2 kolli, fast track, SAS longe m.m)?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *