Bonusfeber sjekker ut Singapore Airlines nye Economy Class

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I slutten av september var bonusfeber som eneste skandinaviske media på Everett for å ta en titt på Singapore Airlines splitter nye interiør. Vi har tidligere skrevet om First Class og Business Class, i dag står Economy Class for tur.

Singapore er kjent for å ha ett godt produkt bak gardina. Skikkelige menyer og selvsagt full service og alkohol inkludert i prisen.

Den nye kabinen har de nye typer seter som er tynnere, men i motsetning til mange andre selskaper, er sitteputene tykke og behagelig. Benplassen er på 32″, noe som etter min mening er den minste avstanden som kan kalles behagelig.

IMG_1812_zpsc6093c80

IMG_1815_zps02da9846

Setet kan felles bra langt tilbake og har behagelig hodestøtte

IMG_1818_zpsefc6cf71

IMG_1817_zps2030eb3b

Det er fokusert mye på teknologi i Singapores nye Economy. Alle setene har en stor personlig TV skjerm USB tilknytning for lading, samt flere andre interface så du kan knytte til medbrakte duppeditter til systemet ombord. Fjernkontrollen er også mye mer logisk plassert i seteryggen istedetfor i armlenet.

IMG_1820_zps4084617b

Singapores nye Economy blir nå å finne på alle nye flyleveringer, det er uvisst om de har tenkt å oppgradere resten av flåten. Skal du reise bak gardina, er Singapore Airlines soleklart en av de beste valgene

HT til Gary Leff som skriver bloggen View from the wing på vår søstersite boardingarea.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *