Brussels Airlines – Business Class (Europa)

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Brussels Airlines er ikke akkurat det mest kjente selskapet for nordmenn, selv om de er med i Star Alliance. Nettverket deres til Afrika er ett av de beste som finnes. Vi har også sett ekspansjon til USA og andre steder med Brussels nye Business Class.

Men Europaproduktet på Business er ikke akkurat dagligdags kost der ute, det var på tide med en test.

Jeg ankom København flyplass med ett annet flyselskap og var allerede sjekket inn. Jeg tok meg derfor rett til SAS Gold loungen, du kan også bruke Novia loungen dersom du reiser i Brussels Business og ikke har Star Gold status. Loungene i København er romslige og har helt grei servering.

Brussels Airlines har ett godt innøvd boardingopplegg. Business og Star Gold boarder før alle andre og jeg var den første til å komme ombord.

Før jeg fikk satt meg, dukket det opp en ekstremt høy og vakker flyvertinne med en ordentlig flaske Champagne. «Mr. Danielsen, we’ve been expecting you. Would you like some Champagne?». Svaret kom kontant: Absolutely!

Pop! En av de herligste lydene som finnes er lyden av en stor Champagneflaske som åpnes. Og Brussels Airlines er vel det siste selskapet i Europa som har store flasker Champagne til og med på kortere flighter.

Mellom København og Brussel denne ettermiddagen var det kun en rad med Business Class, og siden jeg var eneste passasjer sier det seg selv at jeg ble behandlet som en konge. Midtsetet er forøverig blokkert hos Brussels Airlines slik at komforen ombord blir mer enn akseptabel.

Velkomst Champagnen ble raskt etterfylt mens man fortsatte å boarde Economy. Jeg beholdt glasset til rett før take off som var på rute. Etter takeoff fortsatte jeg med Champagnen og ble spurt om jeg ønsket å spise. På denne korte flighten, serverer Brussels Airlines ett varmt måltid som denne ettermiddagen besto av en herlig pastarett og en liten salat med Fetaost. I tillegg, selvsagt ett par kuler med Belgisk sjokolade til dessert

IMG_1012

Det smakte like godt som det ser ut. Min egne Brusselsskjønnhet holdt seg alltid i umiddelbar nærhet og fyllte raskt opp med mer Champagne og vann.

Vi landet rett før rute i Brussel og en kort tur var dessverre over. Brussels Airlines er definitivt en av de beste Business Class produktene innen Europa.

Terningkast 9 av 10

[box style=’info’]Quickfacts:
Rute: København til Brussel
Fly/sete: Avro, sete 1D
Internet ombord: Nei
Servering: Varm pastarett
Pris: 366 Euro en vei
Bonuspoeng opptjent / program: 750 Mileage Plus poeng
Hjemmeside: Brussels Airlines
Fordeler: Meget god service, god, varm mat. Fullsize flaske Champagne av god kvalitet
Ulemper: Litt trangt i bredden på Avro, fløy A319 to uker senere og komforten var mye bedre

[/box]

[box style=’note’]Diskusjoner om Europatestene. Klikk er [/box]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *