CityJet bekrefter ordre på 6+4 CRJ900s maskiner til SAS «bruk»

cityjet

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

CityJet har inngått en avtale med Bombardier om levering av seks CRJ-900s med opsjoner for ytterligere fire fly. Avtalen følger signeringen av en betinget avtale den 24. januar 2017.

På leverings tidspunktet vil flyene operere under en wet-lease med SAS Scandinavian Airlines i deres nettverk.

CityJet opererer i dag en flåte på åtte CRJ-900-tallet som er wet-leaset til SAS under en white label serviceavtale. Flyselskapet vil også motta levering av ytterligere fire nye CRJ-900 fly i tidlig 2017 i henhold til en tidligere bestilling med den kanadiske produsenten signert i april 2016. Når levert, vil det bringe CityJet flåte av CRJ-900 fly til totalt tolv.

Som en del av det nylig annonserte oppkjøpet av SAS ‘danske produksjons plattform Cimber, vil CityJet operere en Cimber flåte på elleve CRJ-900 fly som også  er på wet-lease avtale med SAS. Disse flyene vil bli erstattet med opp til ti ekstra CRJ-900 fly bestilt under ovennevnte kjøpsavtalen. Falko Regional Aircraft har siden bekreftet at de ønsker å  legge til Cimber CRJ-900-tallet i sin portefølje.

Dette er CityJet

CityJet er et irsk regionalt flyselskap med hovedkontor i Swords, County Dublin. Selskapet opererer hovedsakelig ut av London City Airport og opererer under eget varemerke samt wet-lease tjenester på vegne av sin partner Air France, som var hovedeier frem til mai 2014 da selskapet ble solgt til de tyske eierene Intro Aviation.  Flyselskapet eier og driver vedlikeholdstjenester på Dublin Airport.

Fra november 2017  vil selskapet avslutte sin franchise-avtale med Air France. Dette vil resultere i stenging av basen deres på Paris-Charles de Gaulle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *