Dagens kalendergaver 10 desember

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

10 desember allerede! Hu hei hvor det går!

De som liker Sushi og andre japanske saker kan glede seg over dagens tilbud i SAS sin Julekalender:

Luke 10-2

Og de andre aktørene har også plenty å by på:

Oslo Lufthavn sin julekalender, byr som vanlig på konkurranse hvor man får 3 alternativer til å gjette hvor bildet er fra. Premien i dag er en flyreise med Air Berlin til Miami, samt inngang på OSL Lounge på Oslo lufthavn før avreise. Det skal heller ikke så store geografiske kunnskaper for å klare å svare rett på dagens bilde hvor de lurer på om du vet hvilken stat Miami ligger i. Og det gis sågar 3 alternativer.

Ticket sin julekalender blir i dag presentert i samarbeid med United Airline og byr på en iPad Air.  I tillegg er du med i trekningen gavekort fra Ticket på 20 000 kr hvis du har svart rett på minst 3 luker i løpet av adventstiden. Spørsmålet som må besvares er hva United Airlines er alene om å tilby sine passasjerer fra Oslo til NewYork og det gis 3 alternativer.

First Hotels sin julekalender kan du vinne en gratis overnatting for 2 om du kan fortelle hva First Hotel sitt hotell i Trollhättan heter. Det gis 3 alternativer, og de er ikke mindre greie enn at de har lagt inn et bilde som leder deg direkte til rett svar.

ViaTour sin julekalender byr idag på 3 reisegavekort a 1000 kr fra ViaTours, samt 2 billetter med Norwegian, inkl. gavekort på kr 3.000,- fra VIA Tours. For å sjanse til å vinne, må du kunne fortelle til hvilket fotballag som spiller sine hjemmekamper på «Craven Cottage». Man får 3 alternativer til hjelp.

Så da er det bare å svare i vei, og håpe man vinner noe fint. Hvis ikke kan man jo saktens prøve igjen i morgen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *