Dagens kalendergaver 11 desember

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Så har onsdag 11 desember meldt sin ankomst, og vi skal se nærmere på dagens julekalendermuligheter.

SAS har et godt tilbud til de av oss som synes spansk vin og tapas er brillefint:

Luke 11-2

Og de andre aktørene har også plenty å by på:

Oslo Lufthavn sin julekalender, byr som vanlig på konkurranse hvor man får 3 alternativer til å gjette hvor bildet er fra. Premien i dag er en flyreise med TAP air Portugal til den byen som er riktig svar på dagens konkurranse, samt middag for 2 på Le Grand Comptoir på Oslo lufthavn før avreise. Det skal heller ikke så store geografiske kunnskaper for å klare å svare rett på dagens bilde hvor de lurer på om du vet hvilken by som er avbildet. Og det gis som vanlig 3 alternativer.

Ticket sin julekalender blir i dag presentert i samarbeid med Iceland Air og byr på en flybillett med dem til USA samt et sett høretelefoner fra AKG by Harman.  I tillegg er du med i trekningen gavekort fra Ticket på 20 000 kr hvis du har svart rett på minst 3 luker i løpet av adventstiden. Spørsmålet som må besvares er hvilke 2 destinasjoner i Canada Iceland Air flyr til og det gis 3 alternativer.

First Hotels sin julekalender kan du vinne en gratis overnatting for 2 om du kan fortelle hva det koster for wifi når du bor på et First Hotel. Det gis 3 alternativer, og svaret sier vel neeeeeeesten seg selv.

ViaTour sin julekalender byr idag på 3 reisegavekort a 1000 kr fra ViaTours, samt 2 billetter med Norwegian, inkl. gavekort på kr 3.000,- fra VIA Tours. For å sjanse til å vinne, må du kunne fortelle hvor mange «Likes» ViaTours har på Facebook. Man får 3 alternativer til hjelp.

Lykke til! Bli gjerne med å diskutere julekalendere på vårt forum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *