Dagens kalendergaver 13 desember

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fredag den 13 kan for enkelte vise seg å være en dag med mye flaks og hell. Selv om det er blitt litt utpå ettermiddagen, kan man jo hygge seg med dagens muligheter mens man nipper til et glass rødvin eller 3.

Og har man fått et glass vin er det jo fristende å bruke bookingfingeren igjen, og da har SAS gode tilbud til Paris og Helsinki hvis du bestiller i kveld.

Luke 13-2

Og de andre aktørene har også plenty å by på:

Oslo Lufthavn sin julekalender, byr som vanlig på konkurranse hvor man får 3 alternativer til å gjette hvor bildet er fra. Premien i dag er et gavekort fra Apollo på 5000 kr, samt middag for 2 på Le Grand Comptoir på Oslo lufthavn før avreise. Det skal heller ikke så store geografiske kunnskaper for å klare å svare rett på dagens bilde hvor de lurer på om du vet hvilket land motivet er hentet fra. Og det gis som vanlig 3 alternativer.

Ticket sin julekalender blir i dag presentert i samarbeid med Norwegian og byr på 2 flybilletter med Norwegian til en valgfri destinasjon i Europa + et årsabonnement på magasinet Reiselyst..  I tillegg er du med i trekningen gavekort fra Ticket på 20 000 kr hvis du har svart rett på minst 3 luker i løpet av adventstiden. Spørsmålet som må besvares er hvor mange passasjerer Norwegian hadde i 2012 og det gis 3 alternativer.

First Hotels sin julekalender kan du vinne en gratis overnatting for 2 om du kan fortelle hva Spa’et heter på First Hotel Linne i Upsala. Det gis 3 alternativer.

ViaTour sin julekalender byr idag på 3 reisegavekort a 1000 kr fra ViaTours, samt 2 billetter med Norwegian, inkl. gavekort på kr 3.000,- fra VIA Tours. For å sjanse til å vinne, må du kunne fortelle hva Santa Lucia egentlig var. Man får 3 alternativer til hjelp.

Lykke til alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *