Dagens kalendergaver 17 desember

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Så er det blitt tirsdag og bare en uke igjen til Julaften. Her er dagens kalendertips:

SAS tilbyr i dag tur til Amsterdam for bare 10000 eurobonuspoeng i SAS GO.

Luke 17-2

Og de andre aktørene har også plenty å by på:

Oslo Lufthavn sin julekalender, byr som vanlig på konkurranse hvor man får 3 alternativer til å gjette hvor bildet er fra. Premien i dag er en reise med Brussels Airways til byen som er rett svar på dagens konkurranse, samt middag for 2 på Le Grand Comptoir på Oslo lufthavn før avreise.  Og det gis som vanlig 3 alternativer.

Ticket sin julekalender blir i dag presentert i samarbeid med Icland Air og byr på et et reisegavekort på flybilletter for to personer til Island med Icelandair.  I tillegg er du med i trekningen gavekort fra Ticket på 20 000 kr hvis du har svart rett på minst 3 luker i løpet av adventstiden. Spørsmålet som må besvares er når i 2014 starter Iceland Air med å fly til Vancouver. 3 alternative datoer oppgis.

First Hotels sin julekalender kan du vinne en gratis  overnatting for 2 om du kan fortelle hvor mange First Hotels det er å finne i Stockholm. Det gis 3 alternativer og en link for å finne svaret.

ViaTour sin julekalender byr idag på 3 reisegavekort a 1000 kr fra ViaTours, samt 2 billetter med Norwegian, inkl. gavekort på kr 3.000,- fra VIA Tours. For å sjanse til å vinne, må du kunne fortelle hva som er maxbeløpet på gavekort utstedt av ViaTours. Man får 3 alternativer til hjelp.

Lykke til! Kjenner du til flere reisejulekalendere vi burde nevne her, så skriv om det på forumet vårt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *