Dagens kalendergaver 19 desember

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Plustelig var det ikke mange dagene igjen til jul. Men det må da ikke hindre oss i å sjekke opp dagens kalendergaver:

SAS tilbyr tur til Paris for et billig poeng:

Luke 19-2

Og de andre aktørene har også plenty å by på:

Oslo Lufthavn sin julekalender, byr som vanlig på konkurranse hvor man får 3 alternativer til å gjette hvor bildet er fra. Premien i dag er en reise med Turkish Airlines til byen som er rett svar på dagens konkurranse, samt middag for 2 på Le Grand Comptoir på Oslo lufthavn før avreise.  Og det gis som vanlig 3 alternativer.

Ticket sin julekalender blir i dag presentert i samarbeid med Detur og byr på et reisegavekort fra Detur til en verdi av kr 3.000,- + et årsabonnement på magasinet Reiselyst. I tillegg er du med i trekningen gavekort fra Ticket på 20 000 kr hvis du har svart rett på minst 3 luker i løpet av adventstiden. Spørsmålet som må besvares er hvor mange farger der er i Deturs logo. 3 alternative antall oppgis, og sannelig har de ikke plassert Detur logoen på svar siden også, så man klarer å svare på det om man ikke er blind da.

First Hotels sin julekalender kan du vinne en gratis  overnatting for 2 om du kan fortelle på hvor du finner First Hotel G?  Det gis 3 alternativer og en link for å finne svaret.

ViaTour sin julekalender byr idag på 3 reisegavekort a 1000 kr fra ViaTours, samt 2 billetter med Norwegian, inkl. gavekort på kr 3.000,- fra VIA Tours. For å sjanse til å vinne, må du kunne fortelle Hvor sitter du på Emirates Stadium når du kjøper en fotballpakke hos VIA Tours? Man får 3 alternativer til hjelp, og spesielt vanskelig er det ikke.

Blir det ikke noen gevinst på dette, så er det jo fortsatt 5 dager igjen å prøve seg på! Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *