Dato for første flyvning med ny SAS-kabin og Wi-Fi

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det har lenge vært spekulert i når den første flyvningen med den nye SAS-kabinen blir, og SAS har holdt kortene tett til brystet. Nå kan vi allikevel med stor grad av sikkerhet fortelle datoen for første flyvning!

Det er flyet Erik Viking med registreringsnummer LN-RKN, som er det første flyet med den nye kabinen, og vi har nå sterke indikasjoner på hvilken dato dette flyet settes i trafikk.

SAS har nemlig formidlet til reisebyråer og øvrige salgskanaler at de fra 17. februar 2015 vil tilby trådløst internett på langrutene. Siden Erik Viking foreløpig er det eneste flyet som har installert trådløst internett, tolker vi dette som et sikkert tegn på at Erik Vikings første flyvning blir 17. februar.

Det er to avganger fra København til New York denne dagen, henholdsvis SK909 klokken 12:25 og SK901 klokken 18:35. Så vidt vi vet, blir Erik Viking satt inn som SK909. Returen fra New York heter SK910, og går 17.30:

CPH-EWR 17FEB

Som vi ser er ikke denne flyvningen spesielt billig og det blir heller ikke anledning til å bestille denne turen med bonuspoeng når man velger «beste pris»:

CPH-EWR availability

 

Dersom man har kontoen full av bonuspoeng og ønsker å svi av disse, er det mulig å bestille bonusseter med «beste tilgjengelighet», men vi mener det er særdeles dårlig bruk av bonuspoengene:

CPH-EWR availability Beste tilgjengelighet

Wi-Fi

SAS kan også melde til sine salgskanaler at trådløst internett vil bli gratis for passasjerer i Business Class og SAS Plus, samt for passasjerer som er EuroBonus Gold, Diamond og Pandion.

Passasjerer i SAS Go som har EuroBonus Silver eller lavere, må betale et gebyr for internett. Vi vet foreløpig ikke hva dette vil koste.

Diskutér denne saken i vårt forum her.

 

Kommentar

  1. Tediu sier

    Det står på SAS : i SAS Go har du tilgang til Wifi mot en avgift på 19 USD (gratis for Gull- og Diamantmedlemmer)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *