Dubai airport tilbyr nå ubegrenset bruk av gratis Wi-Fi

ubegrenset wifi dxb

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Passasjerer som reiser til Dubai vil nå kunne nyte ubegrenset gratis høyhastighets Wi-Fi. Dette gjelder både på Dubai International og Dubai World Central. Selskapet Dubai Airport som driver begge flyplassene har offisielt rullet ut det oppgraderte tilbudet ved begge flyplassene i dag.

Lanseringen av det nye tilbudet følger som resultat av omfattende kundeundersøkelser om passasjerenes forventninger, og har blitt gjort for å oppgradere det etterlatte inntrykket av flyplassen. Wi-Fi infrastruktur prosjektet ble lansert som et fire-måneders pilotprosjekt ved den nye Concourse D tidligere i år .

Med en forenklet landingsside er det blitt vesentlig lettere for de reisende å koble til Wi-Fi nettverket. Ved å ikke legge noen begrensninger på bruken av nettet, setter Dubai flyplassene en ny standard på verdens basis. For å sikre hastighet og påliteligheten av det nye tilbudet, har Dubai Airports investert i over 6000 nye aksesspunkter. Dette har vært gjort på begge flyplassene, og kapasistetn skal være på svimmlende 5Gbps for å gi den nødvendige kapasiteten i båndbredde. Dette tilsvarer kapasiteten i en liten by. Nye web-applikasjoner er også blitt spesielt utviklet for hver terminal og innsjekkingshallen for å forbedre informasjonen til passasjerene.

cd-4425-tmb-tmb-940h

Ubegrenset tilbud

«Som verdens største internasjonale hub er vi viktig for mange reisende hver eneste dag. Når våre passasjerer kommer til Dubai etter en lang reise, regner de med å holde kontakten med venner og familie over hele verden. For å etterkomme denne forventningen, har Dubai Flyplasser investert tungt i å utvikle verdens beste infrastruktur ved å levere bransjeledende Wi-Fi-kapasitet. Det er bare ett av mange tiltak vi har forpliktet oss til å tilby, samt glede de 83 millioner passasjerer som vil passere gjennom våre flyplasser i år, «sier

Michael Ibbitson, Executive Vice President of Business Technology,Dubai Airports

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *