Emirates åpner rutene til Johannesburg, Cape Town, Durban, Harare og Mauritius

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Emirates gjenåpner ruter til flere destinasjoner i Afrika:

  • Johannesburg (1. okt)
  • Cape Town (1. okt)
  • Durban (4. okt)
  • Harare (1. okt)
  • Mauritius (3. okt)

Disse fem destinasjonene gjør at Emirates nå flyr til 92 destinasjoner verden over, når de nå gradvis åpner for flere flyvninger på en sikker og ansvarlig måte.

Flyvningene vil være tilgjengelig på Emirates.com, gjennom Emirates’ app og reisebyrå senere denne uken.

Se flere detaljer i engelsk pressemelding under.

Fleksibilitet og forsikring

Emirates har oppdatert sine bestillingsregler for å tilby kundene mer fleksibilitet og trygghet når de planlegger reisen. Kunder som kjøper billetter innen 31. september 2020 for reise 30. mars 2021 eller før har fleksible muligheter om de må endre sine reiseplaner på grunn av COVID-19 relaterte fly- eller reisebegrensninger når de booker Flex eller Flex plus. Mer informasjon her.

Gratis korona-forsikring til alle sine passasjerer  

Emirates-kunder kan nå reise med en ekstra trygghet ettersom flyselskapet dekker medisinske utgifter og karantenekostnader, hvis man skulle være så uheldig å få påvist korona-smitte på reisen. Dette dekkes av flyselskapet uten omkostninger for kundene. Dette tilbudet er iverksatt for kunder som flyr med Emirates frem til 31. desember 2020 (første flyreise skal fullføres før eller 31. desember 2020). Det er gyldig i 31 dager fra det øyeblikket de flyr den første etappen av reisen. Dette betyr at Emirates-kunder kan dra nytte av den ekstra forsikringen som dette gir, selv om de reiser videre til en annen by etter ankomst til deres Emirates-destinasjon. For mer informasjon: www.emirates.com/COVID19assistance.   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *