Emirates Flight Training Academy åpner for søknader

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

 Emirates Flight Training Academy (EFTA) åpner nå opp for internasjonale studenter og inviterer de som ønsker en karriere innen luftfart til å søke seg til deres program, en av verdens mest avanserte pilotutdanninger.

Som et eksklusivt initiativ fra Emirates til Emirates Flight Training Academy vil de som fullfører utdanningen ha mulighet til å søke seg inn som pilot i flyselskapet. Interesserte kandidater som har fullført utdanningen må bestå en utvelgelses-prosess som Emirates gjennomfører.

Vi i Emirates ser kontinuerlig etter muligheter for å støtte programmer og initiativer innen luftfartsindustrien. Nå tilbyr vi denne unike muligheten for de som uteksaminerer fra EFTA og ønsker en karriere i Emirates. Dette er et eksklusivt initiativ som skal gi disse studentene mulighet til å bygge en karriere som pilot.

Adel Al Redha, COO i Emirates Airline.

De som blir tatt inn som en del av programmet på EFTA skal gjennom et to år langt treningsløp. Kandidater blir vurdert fortløpende, og nye studenter starter programmet annenhver måned.

Emirates Flight Training Academy er lokalisert i Dubai South over et enormt område som tilsvarer 200 fotballbaner (164 000 kvadratmeter). Fasilitetene består av 36 moderne klasserom, det siste innen simulatorer og en flåte med 27 Cirrus SR22 G6 enmotorsfly og Embraer Phenom 100EV veldig lette jetfly. Akademiet har også 1800 meter rullebane med navigasjonsutstyr og lys, et selvstendig kontrolltårn, brann- og rednings-tjenester og et vedlikeholdssenter.

Les mer om inntakskravene og programmet her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *