Emirates markerer UAEs vaksinerings-milepæl med en spesiell flyvning

Emirates Business Class

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Emirates markerer De forente arabiske emiraters (UAE) fremgang i sitt vaksinasjonsprogram hvor 8 millioner er vaksinert, med en spesiell flyvning hvor alle ombord, både besetning og passasjerer, er fullvaksinerte.

Den 10. april 2021 kl. 12.00 lokal tid i Dubai er det klart for avgang for en spesiell flyvning (Flight to Nowhere), som har fått det unike rutenummeret EK2021. Avgangen går fra Dubai internasjonale lufthavn for å cruise over ulike områder over De forente arabiske emirater. Flyet returnerer til Dubai klokken 14.30 lokal tid.

Denne unike flyvningen EK2021 er en unik begivenhet som ikke bare feirer suksessen De forente arabiske emiraters har hatt med vaksinasjonsprogrammet til dags dato, men løfter også frem Emirates egen innsats med å vaksinere sine egne ansatte, og da spesielt piloter og kabinpersonale. Luftfart har vært og fortsetter å være en uerstattelig bidragsgiver til samfunnet, som forbinder mennesker og byer, og som legger til rette for viktige handelsstrømmer og passasjerreiser som gir millioner av mennesker økonomisk velstand og glede.

Passasjerene får muligheten til å oppleve Emirates nyeste A380 som har flyselskapets splitter nye Premium Economy-seter og oppgradert kabininteriør på tvers av alle kabinene.

Emirates Premium Economy (A380). Foto: Emirates

Emirates A380 er fortsatt en favoritt hos kundene for sin uovertrufne komfort og gode romslighet. Fra den prisbelønte opplevelsen av ice (inflight underholdningstilbud), til den ikoniske A380 Onboard Loungen for Business og First Class passasjerer, fra et flere-retters gourmetmåltid i alle kabiner til det vennlige kabinpersonalet i Emirates. Passasjerer kan forvente seg hele Emirates-opplevelsen ombord på denne unike flyvningen.

Passasjerer som reiser på EK2021 vil også få oppleve alle Dubai International Airports tjenester og fasiliteter på bakken før de går ombord.

Blant annet vil passasjerene være blant de første som får prøve de aller siste tiltakene som skal sikre en trygg og sømløs reise. Blant annet den nye biometriske og kontaktløse teknologien som Emirates nylig implementerte ved innsjekkingsområdet og boarding gates på Dubai internasjonal lufthavn. 

Denne måneden har Airbus også lansert en reisefølge-app kalt «Tripset». Applikasjonen samler og gir fly- og reiseinformasjon for å lette og gjenopprette passasjerens tillit til flyreiser under COVID-19-pandemien. Tripset gjør det mulig for passasjerer å bli informert om de nyeste og mest relevante reiseforholdene, gjeldene restriksjoner og helsekrav, uten å måtte konsultere en rekke ulike kilder.

De forente arabiske emirater er blant de beste i verden når det gjelder vaksinering av borgere og innbyggere, og har tilgjengeliggjort fire COVID-19-vaksiner gratis for alle. Til dags dato har over 8 millioner vaksiner blitt administrert i De forente arabiske emirater, som beskytter over halvparten av hele De forente arabiske emiraters befolkning.

Emirates Group har støttet det nasjonale vaksinasjonsprogrammet ved å gjøre COVID-19-vaksiner enkelt tilgjengelig for sine UAE-baserte ansatte på flere steder i selskapets lokaler. Til dags dato har over 35.000 Emirates-ansatte mottatt sin COVID-19-vaksine fra et av selskapets vaksinasjonssentre, hvorav over 85 prosent av flyselskapets piloter og kabinpersonale allerede har fått to doser av vaksinen.

Detaljer rundt den unike flyvningen

Billetter til EK2021-flyvningen vil kun være tilgjengelige for borgere og innbyggere i De forente arabiske emirater som har fullført den pålagte to ukers perioden etter den andre dosen av COVID-19-vaksinen. Billetter kan kjøpes fra Emirates kontaktsenter, Emirates salgskontorer i De forente arabiske emirater, samt lokale reisebyråer. Billettene er priset til 1 000 AED per person i økonomi og 2 000 AED i Business Class. Kunder kan besøke https://www.emirates.com/ae/english/about-us/get-on-board-ek2021/ for mer informasjon om flyturen og for å sjekke de spesielle vilkårene.

Alle inntektene fra denne spesielle flyvningen EK2021, vil bli donert til Emirates Airline Foundation, flyselskapets ideelle organisasjon som støtter prosjekter over hele verden for å forbedre livskvaliteten for vanskeligstilte barn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *