Emirates og Air Canada inngår samarbeid

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Emirates og Air Canada lanserer et codeshare-samarbeid. Det nye partnerskapet gjør det mulig for reisende fra begge selskaper å reise sømløst og med bare én billett til 46 destinasjoner på tre kontinenter. Dette inkluderer reisemål både i Amerika, Midtøsten, Afrika, Sørøst-Asia og Det indiske subkontinentet.

Det er nå mulig å booke gjennomgående billetter med de to selskapene til 35 destinasjoner for reiser fra 1. desember. Flere destinasjoner vil bli lagt til når de har fått regionale godkjenninger på plass. 

Vi er veldig glade for å etablere dette samarbeidet med Air Canada, noe som utvider rekkevidden vår til flere reisemål i Nord-Amerika. Dette gjør at reisende enkelt kan reise videre innenlands i Canada når de ankommer Toronto fra Dubai. Det samme gjelder for utreise fra Canada, og muligheten til å booke reiser på én billett til Asia, Afrika og Midtøsten via vår hub i Dubai.

Sir Tim Clark, President Emirates Airline.

Kunder av Emirates vil kunne booke codeshare-flyvninger til og fra Canadiske destinasjoner via Toronto, inkludert Calgary, Edmonton, Halifax, Montreal, Ottawa og Vancouver.

Air Canada setter sine flykoder på ruter operert av Emirates fra deres hub i Dubai, noe som utvider nettverket og gir tilgang til reisemål som Colombo, Dhaka, Islamabad, Karachi og Lahore.

Snart introduserer de to flyselskapene også et gjensidig tilbud til medlemmene av deres respektive lojalitets-programmer Aeroplan og Skywards. De kan altså da tjene og bruke poeng på flyvninger operert av begge flyselskapene. Dette vil også gjelde lounge-tilgang for de medlemmene som har disse tilgangene. Detaljer rundt dette, samt lanseringsdato, vil bli annonsert på et senere tidspunkt.

Les mer her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *