Emirates øker flåten med A380 til 27 – en økning på 65% fra i dag

Emirates Airbus A380 comback

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I tråd med at reiserestriksjonene løftes over store deler av verdenen, setter Emirates inn sitt flaggskip Airbus A380 på flere ruter i oktober og november. I løpet av november vil dobbeltdekkeren betjene 27 byer, som tilsvarer en 65 prosent økning fra nåværende 16.

Emirates A380 er fortsatt et ettertraktet fly blant reisende, med romslige kabiner og moderne fasiliteter som gjør reiseopplevelsen ekstra komfortabel. Den økende etterspørselen etter både seter og flytypen fører til en gradvis økning i antall A380 på 11 av de mest populære rutene. Emirates øker dermed tilbudet sitt med 165 000 ekstra seter til sine kunder.

For de som er fans av den populære dobbeltdekkeren vil det være gode nyheter at det i løpet av de neste seks ukene bli mulig å fly A380 fra Amsterdam, Barcelona, Düsseldorf, Hamburg, Johannesburg, Madrid, Milano, Riyadh, Sao Paulo og Zurich. Emirates setter også inn en A380 på en rute som tidligere ikke har hatt flaggskipet i nettverket. Fra 1. oktober vil den første A380 gå i rute fra Istanbul i Tyrkia.

Gjenåpningen førte til økte bestillinger til Dubai i høstferien

Den store gjenåpningen av Norge på lørdag ble feiret over hele landet, men også med å  bestille etterlengtet utenlandsferie med litt sol og strand.

I forbindelse med gjenåpning av Norge og fjerning av innenlandske restriksjoner denne helgen, har vi sett en betydelig økning i etterspørsel og bestillinger. Folk ser ut til å ha ventet spent på muligheten til å reise, og er klare til å utforske.

Terje Grue, norgessjef i Emirates.

Det er ettertraktet å reise med full fleksibilitet og uten økonomisk risiko.

Dubai er veldig etterspurt for den kommende skoleferien, og vi ser også det samme helgen etter når andre regioner i landet har høstferie. Vår multirisikoforsikring dekker fremdeles passasjerens behov. Det er et trygghetsvilkår, og våre svært fleksible bestillingsbetingelser ser ut til å passe godt sammen med folk som ønsker å ha litt handlingsrom og i verste fall endre eller avbryte reiseplanene uten noen økonomisk risiko.

Terje Grue, norgessjef i Emirates.

Verdens største A380 flåte

Ved årsskiftet vil Emirates ha verdens største A380 flåte med 118 av dette bredbuksflyet i sitt rutenettverk. Av disse vil seks være utstyrt med Premium Economy-seter i en 4-klasses konfigurasjon.

Flyselskapet flyr for øyeblikket til over 120 byer, som representerer 90 prosent av nettverket før pandemien, og planlegger å gjenopprette 70 prosent av kapasiteten innen utgangen av året er i rute med gjenoppta mer enn 50 A380-fly i nettverket.

Karantenefri ankomst

For å møte etterspørselen av reiser til Dubai og andre destinasjoner som har karantenefri ankomst i nettverket oppskalerer Emirates flåten sin. Dubai har ønsket over 4 millioner forretnings- og fritidsreisende velkommen siden gjenåpningen i juli 2020. Med åpningen av EXPO 2020 Dubai om kun fem dager forbereder byen seg på å ta i mot besøkende til verdens største arrangement som inkluderer spennende temauker, underholdning, workshops, live shows i tillegg til nasjoners egne paviljonger og spesielle installasjoner som skal gi oss en smugtitt på hva fremtiden vil bringe.

Emirates A380 har lenge vært en favoritt blant reiseentusiaster. Godt likt for god plass til beina, ekstra komfort og bransjens største skjermer i alle kabiner for å kunne nyte flyselskapets prisvinnende underholdningssystem. Kunder som reiser i Premium kabinene kommer ofte tilbake pga. flytypens populære Onboard Lounge bar, helt flate senger på Business Class, samt egne suiter og shower spa på First Class.

I desember 2020, introduserte Emirates A380 med 4-kabinskonfigurasjon, med Premium Economy. I november vil flyselskapet ha seks A380 i nettverket med denne konfigurasjonen og nytt interiørdesign.  

I tillegg har Emirates gjennom hele pandemien hatt fokus på følgende:

  • Holdt sin egen Covid-19 informasjons-hub oppdatert daglig med hvilke innreisekrav de enkelte destinasjonene har. Dette har blitt en hub reisende stoler på for å finne de siste reglene for sine reiser.
  • Tatt i bruk IATA Travel Pass, samt samarbeid med De forente arabiske emiraters helsemyndigheter, for å gjøre det mulig å ha sømløse, digitale muligheter for dokumentasjon rundt Covid-19 for de reisende.
  • Hatt høyt fokus på helse og sikkerhet for både sine reisende og ansatte. Selv før WHO erklærte Covid-19 for en pandemi hadde Emirates innført forsterkede rengjørings- og desinfeksjons-protokoller på alle kontaktpunktene til sine passasjerer.
  • Alle passasjerer oppfordres til å sjekke lokale myndigheters retningslinjer for reising og forsikre seg at de møter restriksjonene på endelig destinasjon. For å vite mer om retningslinjene for internasjonale reisende og bosatte som returnerer til Dubai gå inn på: https://www.emirates.com/english/help/covid-19/dubai-travel-requirements/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *