Emirates øker til fire ukentlige avganger fra Oslo

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Emirates setter inn en fjerde ukentlig avgang fra Oslo Lufthavn. Dette føyer seg inn i rekken av ruter som gjenopptas, eller får flere avganger, verden over. Flyselskapet opplever også veldig gode booking-tall etter at reiserestriksjonene her i Norge ble hevet.

Den fjerde avgangen fra Oslo til Dubai skal gå torsdager, i tillegg til avgangene tirsdag, fredag og søndag kl 14:10. Norgessjef i Emirates, Terje Grue, er meget fornøyd med både en ekstra avgang og ikke minst bookingtallene i tiden etter at Norge åpnet igjen.

Den nye avgangen på torsdager så vi raskt ble en attraktiv avgang for nordmenn, og etter at reiserestriksjonene ble opphevet har det vært en veldig positiv økning i antall bookinger. Tidvis har trykket vært høyere enn det var i 2019, før pandemien. Det som også er positivt er at vi ser de forretningsreisende er kommet tilbake i takt med at kapasiteten vår har økt, noe vi setter stor pris på.

Terje Grue, Norgessjef i Emirates.

Flyvningene til og fra Oslo ble gjenopptatt i august 2020, med bakgrunn i at det var et stort behov for frakt-kapasitet inn til Norge. Blant annet var det høy etterspørsel etter smittevernsutstyr, og det var stort behov for kapasitet til eksport av sjømat fra Norge. Emirates er nå svært fornøyd med at flyene ut av Oslo også fylles med passasjerer.

Det er en glede å se at ruten fra Oslo fyller seg opp med passasjerer igjen, men frakt er viktig for oss og vi har fortsatt god kapasitet til sjømaten som skal ut i verden. 

Terje Grue, Norgessjef i Emirates.

Australia åpner igjen, og frekvensen økes

En populær destinasjon for nordmenn er Australia, og de starter åpningen av landet igjen i november. Med det øker Emirates frekvensen til både Sydney og Melbourne.

Til Sydney blir det nå daglige avganger fra Dubai. Flyvningene fra Oslo passer perfekt med disse avgangene, og det er mulig å reise fra Oslo til Sydney på litt over 22 timer med bare ett stopp. Fra 1. desember settes også A380 inn på denne ruten, noe vi vet mange nordmenn setter pris på. På en så lang reise gir denne flytypen god plass, uansett hvilken klasse du sitter på. Business og First Class har også tilgang til loungen om bord, i tillegg til at First har vår ikoniske Shower SPA.

Terje Grue, Norgessjef i Emirates.

Eksotiske reisemål lokker nordmenn

Også andre steder i verden åpner opp, og Emirates øker antall avganger. I vår annonserte flyselskapet at de øker antall avganger til Maldivene og Seychellene, som er en solfylte favoritter blant ferierende nordmenn. Også Mauritius, i Indiahavet utenfor Afrika, er nå åpen og har gode forbindelser fra Oslo. Her flyr Emirates A380 på avgangene fra Dubai som passer best med ankomsten fra OSL.

Nordmenn er definitivt sultne på eksotiske reiser. Det er fortsatt noen begrensninger på hvor man kan reise, men flere populære destinasjoner er åpne eller åpner snart. Emirates øker kapasiteten og åpner ruter igjen etter hvert som destinasjonene kan ta imot reisende. Krav som PCR-test og vaksinepass er nå velkjent for nordmenn, og folk har innsett at det ikke gjør reisen noe særlig vanskeligere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *