Emirates øker til to daglige A380-flyvninger til Mauritius fra juli

Emirates Airbus A380 comback

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Emirates vil fra 1. juli 2022 fly to daglige flyvninger til Mauritius med sitt flaggskip A380. Økningen er et resultat av høyere etterspørsel for reiser til øy-nasjonen.

Emirates har per nå daglige flyvninger til Mauritius med sin Boeing 777-300ER. På grunn av økning i etterspørsel øker flyselskapet fra daglige til ni ukentlige avganger mellom 9. april og slutten av juli 2022, før de to daglige med A380 starter fra juli 2022.

Den ekstra flyvningen gjør at reisende fra både Norge og resten av Europa får flere avganger å velge mellom. Flere flyvninger gir et løft til turismen for destinasjonen i det indiske hav, som nå har kuttet på innreiserestriksjonene til landet.

Høyere kapasitet gjør at det blir litt mindre trykk på de flyvningene som passer best med ankomsten fra Norge til Dubai, og det blir veldig gode flytider for de som ønsker å ha en stop-over i Dubai på veien

Terje Grue, Norgessjef i Emirates.

Mauritius kan friste med sol og sommer for alle tilreisende med lekre sandstrender, krystallklart vann og frodig natur. En destinasjon som ifølge Grue mange glemmer i sommermånedene.

Denne øystaten i det indiske hav er perfekt for en herlig sommerferie. Her får man god temperatur, deilig badevann og helt fantastiske solnedganger. Det er også masse å ta seg til, alt etter hva man ønsker. Om man er aktiv og vil surfe, dykke eller gå turer i fjellene. Eller om spa, strand og nydelig mat frister mer. Jeg anbefaler spesielt vestsiden av Mauritius, og om man reiser på sommeren er det ofte gode priser.

Terje Grue, Norgessjef i Emirates.

Å fly med A380 er en opplevelse og en favoritt hos mange. Om bord finner man 14 First Class-suiter, 76 Business Class-seter som kan legges helt flatt og 426 ergonomiske og rause seter i Economy Class. Kabinene er romslige og komfortable, og om bord finner man også den ikoniske Onboard Lounge og Shower Spa, tilgjengelig for de som flyr på første klasse.

Reisen til Mauritius kan bookes på emirates.com, gjennom Emirates-appen eller via lokale reisebyrå. Flere av samarbeidspartnerne til Emirates i Norge har gode pakketilbud hvor man får hotell og fly til en samlet pris.

Les hele den engelske pressemeldingen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *