Emirates rekrutterer kabinpersonale i Norge

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Verdens største internasjonale flyselskap, Emirates, utvider kabinbesetningen med hele 25 prosent i 2024. Nå frir de til unge norske talenter, og inviterer til åpen dag i Oslo.

I sin verdensomspennende jakt på kabinpersonalespirer som ønsker seg “verdens beste jobb”, legges turen til Norge. Oslo er én av totalt 460 byer på seks kontinenter der flyselskapet håper å finne personer med et hjerte for reiseliv og service i verdensklasse. Det skjer på en åpen dag på Scandic St. Olavs plass i Oslo lørdag den 17. februar.

Det prisbelønnede flyselskapet søker etter unge, nyutdannede kandidater som akkurat har fullført studier, med praksisplass eller deltidsjobber på CVen. De kan eventuelt ha med seg et års erfaring innenfor service- og tjenestesektoren. Rekrutteringskriteriene kan leses her.

Emirates er verdens største internasjonale flyselskap, og det vil vi reflektere også i kabinpersonalet. De ansatte har base i Dubai, og vil få unike opplevelser ved å jobbe på flyvninger over hele verden. Personlig synes jeg alltid det er ekstra hyggelig når jeg møter norsk kabinpersonale på flyvningene, så jeg håper vi får se enda flere i tiden fremover. 

Terje Grue, norgessjef i Emirates.

Åtte ukers opplæring i Dubai

I dag flyr Emirates til mer enn 140 byer i 76 land, med verdens største flåte med flytypene Boeing 777 og Airbus A380. De ansatte får unike muligheter til å både se og oppleve verden på en av verdens yngste og mest moderne flyflåter.

De ansatte får også en lang rekke fordeler som konkurransedyktig og skattefri lønn, flytillegg, gratis bolig, gratis transport til og fra jobb, utmerket medisinsk dekning og rabatter på utvalgte shopping- og fritidsaktiviteter i Dubai. I tillegg har de ansatte og nærmeste familie også tilgang til gunstige rabattordninger for reiser med Emirates – og utvalgte andre flyselskap. De ansatte får mulighet til å oppleve den rike kulturen og mangfoldet i selskapets nettverk, som strekker seg over seks kontinenter.

Alle nye kabinansatte må gjennomføre et intensivt åtte ukers opplæringsprogram i moderne fasiliteter i Dubai. Opplæring innen blant annet kommunikasjon, initiativ og lederskap vil sikre at de leverer den høye standarden innen gjestfrihet, sikkerhet og service som Emirates-kundene forventer.

Spennende karrieremuligheter

For de som ønsker det, er mulighetene mange for videre karriereutvikling.

Det er for eksempel mulig å jobbe seg oppover i gradene og etter hvert jobbe i Business eller First Class, bli cabin supervisor, purser eller kanskje du ønsker å bli en instruktør som lærer opp nye kabintalenter, forteller Grue.

Terje Grue, norgessjef i Emirates.

I dag har flyselskapet 1180 pursere som har jobbet seg opp etter å ha fullført ekstra opplæring og vurderinger.

Årets rekruttering skjer i takt med selskapets utvidelse av flyflåten med nye Airbus A350 som leveres i midten av 2024, i tillegg til at de får levert flere Boeing 777-X i 2025.

I 2023 ansatte Emirates hele 8000 nye talenter til sine kabiner. I august samme år passerte flyselskapet milepælen 20 000 kabinansatte, i dag har de 21 500 personer i crew-poolen. Kabinbesetningen består av mennesker fra over 140 land, som til sammen snakker hele 130 ulike språk. Mange forteller om at de utvikler tette bånd og livslange vennskap med kollegaene.

Les mer om rekrutteringskriterier og muligheter som kabinpersonale her.

Foto: Emirates / PR
Kilde: Pressemelding

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *