Emirates med ny rute til Phnom Penh i Kambodsja

PHONM PENH

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

To viktige byer i Indokina knyttes sammen når Phnom Penh i Kambodsja blir den nyeste tilveksten på rutekartet til Emirates fra 1. juli i år, med en to-klasses Boeing 777-300ER. Samtidig får Hanoi direkterute.

Lanseringen av den daglige ruten fra Dubai til Phnom Penh via Yangon sammenfaller altså med innføringen av non-stop-ruten mellom Dubai og Hanoi. Fra 1. juli vil dermed Emirates-passasjerer som reiser til Hanoi ikke lenger mellomlande i Yangon på vei til den vietnamesiske hovedstaden.

Byen er den mest folkerike byen i Kambodsja, og en inngangsport til verdensarvstedet Angkor Wat. Den siste tiden har vekst og utvikling av infrastruktur gitt Phnom Penh en stadig viktigere rolle innen både økonomi og turisme. Mer enn 4,7 millioner utenlandske turister ankom Kambodsja i 2015, og tallet er ventet å stige til 8 millioner innen 2020. En forlenget flyplassterminal åpnet i Phnom Penh i mars i fjor og reder grunnen for denne veksten med en dobling av kapasiteten.

Phnom Penh via Myanmar

Den nye Dubai-Yangon-Phnom Penh-ruten gjør at Emirates blir alene om en direkterute mellom den største byen i Myanmar og hovedstaden i Kambodsja.

I lasterommet venter man at tøystoffer og klær vil dominere blant eksportvarene fra Kambodsja på ruten.

PHNOM PENH
Emirates Boeing 777-300ER

Flyene mellom Dubai og Kambodsja vil tilby to klasser – Business og Economy, med rikelig med gratis bagasje (opptil 35 kg på Economy Class og 40 kg på Business Class). Passasjerer på Emirates kan også se frem til det prisbelønte underholdningssystemet ice om bord, med mer enn 2500 kanaler og gratis Wi-Fi, som er tilgjengelig på mange Emirates-fly.

Utgående vil flight EK388 forlate Dubai 09:15, og lande i Yangon 17:25. Flyet får avgang fra Yangon 18:55, før ankomst Phnom Penh 21:25.

Avgangen fra Dubai har sømløs connection for en rekke europeiske ruter, som Paris, London og Frankfurt. For reisende fra Oslo egner er det best å benytte anledningen til en stopover i Dubai. På returen går flight EK389 fra Phnom Penh klokken 23:10, og ankommer i Dubai 05:40 neste dag etter en kort stopp i Yangon. Alle klokkeslett er lokaltid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *