Emirates setter inn Airbus A380 til Perth

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Flyselskapet Emirates setter inn verdens største passasjerfly på ruten mellom Dubai og Perth, og tilbyr nordmenn som søker østover enda en mulighet til å fly dobbeltdekkeren.

Perth er den fjerde australske byen som får en fast A380-rute, flytypen som har plass til 491 passasjerer på én strekning.

Terje Grue
Terje Grue

– For nordmenns del betyr dette at turen til Australia blir mer smidig enn noensinne. Nå kan du fly fra Oslo til Dubai, for deretter å borde verdens største passasjerfly som vil ta deg resten av veien «down under». Nordmenn liker moderne fly og få mellomlandinger, så dette tror jeg vil falle i smak, uttaler norgessjef for Emirates Terje Grue.

Les også: Emirates kåret til verdens beste flyselskap.

Flyselskapet samarbeider tett med det australske selskapet Qantas, og sammen tilbyr de totalt syv daglige avganger mellom Dubai og Australia.

Størst på store fly

Emirates var det første selskapet som bestilte det ikoniske storflyet, og er i dag den største tilbyderen av modellen med en flåte på 60 A380-fly. For bare noen uker siden ble det kunngjort at Emirates vil ha en A380 i daglig rute mellom København og Dubai fra 1. desember i år. Selskapet venter på ytterligere 80 fly som gradvis vil settes inn i ruter over hele verden.

Med et fly av en slik størrelse kan Emirates tilby passasjerene romslige plasser, selv i Economy Class, og trådløst internett til alle om bord. Det arabiske flyselskapet har et prisvinnende underholdningssystem med over 2 000 kanaler kalt ice, som tilbyr film, musikk og spill til alle aldersgrupper og en rekke forskjellige språk.

Les også: Emirates første Airbus A380 fornyet

Alle Emirates sine passasjerer får ta med seg 30 kilo i bagasje på Economy Class, og 40 kilo dersom du flyr Business Class.

Les også våre tester av Emirates:

Emirates Economy Class, Boeing 777-300ER
Emirates Business Class, Boeing 777-300ER
Emirates Business Class, Airbus A380

Emirates First Class Lounge, Dubai

Husk at du også kan tjene Skywards Miles ved å verve en venn til dette bonusprogrammet. Les mer om det her.

Klikk her for å lese vår guide til Emirates Skywards.

Bli med og diskutér Emirates Skywards på vårt forum her.

 

(Hovedfoto: Emirates)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *