Emirates investerer tungt i underholdning ombord

underholdning

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

En ny storavtale med Thales viderefører Emirates’ satsing på underholdning om bord. Avtalen gjelder de femti første flyene i den nye Boeing 777X-flåten, som leveres fra 2020.

De siste 12 årene har Emirates vunnet prisen for verdens beste Inflight Entertainment på Skytrax World Airline Awards, og nå investerer de videre i underholdningssystemet sitt.

– De nye, drivstoffgjerrige flyene representerer et nytt og viktig kapittel for Emirates. Vi ønsker fortsatt å definere den høyeste standarden for flybransjen, også innenfor underholdningsopplevelsen på reisen. Det faller naturlig sammen med vår strategi for å sikre at det er den beste og nyeste teknologien som fyller vår unge og moderne flåte

Adel Al Redha, konserndirektør og Chief Operations Officer i Emirates.

Forenkler skreddersøm

Avtalen dekker ‘inflight entertainment and connectivity’ (IFEC) systemer for Emirates’ første 50 (av 150) Boeing 777X fly. Thales AVANT-systemet er innovativt, og forenkler tilpasningen av brukeropplevelsen. Det vil gi et ytterligere løft til Emirates’ prisbelønte underholdningssystem, ice. Allerede i dag tilbys 2 500 kanaler (inkludert 90 barnekanaler), de nyeste storfilmene, prisbelønte TV-serier, komiserier, live TV, musikk og dataspill. Foreløpig er 85 prosent av Emirates’ flåte på 240 passasjerfly utstyrt med Wi-Fi om bord, og 107 fly er utstyrt med direktesendt TV med opptil ni kanaler med nyheter og sport.

Kilde: Pressemelding Emirates

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *