Ny runde med poengrabatt hos SAS i anledning EuroBonus 25 års-jublieum

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

EuroBonus-programmet er 25 år og SAS er ute med en ny runde med poengrabatt til utvalgte destinasjoner.

Poengkampanjene hos SAS kommer så ofte nå at de nesten har mistet sin nyhetsverdi, men vi skal ikke klage på det. Det har lite for seg å samle bonuspoeng hvis man ikke skal bruke de til noe og hvis noen av destinasjonene i dette tilbudet står på ønskelisten, er det ingenting som er bedre enn så slippe unna med litt færre av de hardt opptjente poengene.

Europa og USA i Go og Plus

Denne ganger er det reisemål i Europa og USA som står på menyen. Vil du til London slipper du unna med 21 000 poeng i SAS Go og 35 000 poeng i SAS Plus. Hvis Berlin, Düsseldorf, Gdansk eller Helsinki frister mer er prisen 14 000 eller 21 000 poeng for henholdsvis SAS Go og SAS Plus.

Den forholdsvis ferske ruten til Færøyene står også på menyen for bare 7 000/14 000 poeng. Vil du heller ut på en litt lengre tur kommer du deg til Washington DC for 42 000 poeng i SAS Og og 56 000 poeng i SAS Plus.

Betingelser

Skatter og avgifter fra 34 EUR kommer i tillegg, og avhenger av destinasjon og eventuelle mellomlandinger.

Reisen må bestilles senest søndag 16. april. For de europeiske destinasjonene er reiseperioden 1. september til 16. desember 2017. For Washington DC må reisen gjennomføres mellom 23. oktober 2017 og 13. mars 2018. Barn mellom 2 og 11 år får 50% rabatt på tilbudsprisene. Poengrabatt gjelder kun for tur/retur-reiser.

Som alltid er tilgjengelighet på bonusreiser en begrenset ressurs, så her er det bare å hive seg rundt og bestille!

Du finner fullstendig oversikt over priser og betingelser på SAS sine nettsider.

Kommentar

 1. Bjørnar Fredriksen sier

  JViprøver å finne mine Eurobonuspoeng på nettet, men det er ganske umulig for meg. Vi sendte inn etterregistrering for en reise trd til bkk t/r med 4jan. 2017 med retur 1.mars. jeg kan ikke finne ut om de er godskrevet våre eurobonuskontoer.
  Er prisen for en reise TRD – OSL fordoblet, før kostet det 10000 poeng T/R nå må vi betale 11000 poeng for en vei, er dette riktig????
  Hilsen
  Bjørnar Fredriksen 044498079
  Laila Fredriksen 044498087

  • Martin sier

   Hei Bjørnar! Jeg vet at Eurobonus-systemet har vært nede i forbindelse med oppgradering i helgen, det kan være derfor du ikke finner poengene dine. Når det gjelder etterregistreringen anbefaler jeg at du tar kontakt med SAS hvis du fortsatt har problemer. Når det gjelder pris på poengreiser har SAS to forskjellige billettyper. «Best pris» koster fortsatt fra 10 000 poeng tur/retur innenriks. «Beste tilgjengelighet» koster 22 000 poeng tur/retur og har vel også økt litt i pris om jeg ikke tar feil. På generell basis vil jeg påstå at det svært sjelden har noe for seg å bruke «Beste tilgjengelighet», i alle fall på innenriks pleier tilgjengeligheten å være ganske god uansett 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *