Endringer i Eurobonus – opptjening i butikker og restauranter

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nå får SAS Eurobonus-medlemmer enda flere muligheter til å opptjene bonus-poeng. Poengene kan brukes til flyreiser, hotellbesøk, leiebil eller i Eurobonus Shop. Fra i dag kan medlemmene også opptjene poeng når de handler på utvalgte butikker, kafeer og restauranter over hele landet. De nye opptjenings alternativene vil i første omgang bli innført i Danmark  men også snart i Norge og Sverige.

SAS Eurobonus er Skandinavias største fordels- og bonusprogram med over 4,5 millioner medlemmer og er en sentral del av SAS sitt kunde tilbud. Eurobonus har de siste årene utviklet seg fra å være en rent reise bonusprogram til å bli et bredt lojalitetsprogram, der antall partnere – og dermed fordeler og tjenester – er stadig økende.

Medlemmer kan nå tjene poeng i butikker, restauranter og kafeer ved å registrere sitt medlemskortet via betalingsterminalen.

– Vi jobber stadig med å forbedre vårt bonus-program, og med å gjøre det enda enklere å opptjene poeng. Derfor er vi stolte av å kunngjøre 400 nye opptjenings muligheter hvor våre medlemmer kan få poeng når de handler eller går på restaurant.

Kenneth Christiansen, markedssjef, SAS

For å kunne opptjene poeng på de 400 utsalgsstedene må man ha et vanlig medlemskort. Eurobonus-medlemmer må bare å registrere sitt medlemskort i butikkens betalingsterminal før selve betalingen gjennomføres. Antallet Eurobonus Ekstrapoeng per brukte 100 DKK varierer fra 30-250 ekstra-poeng.

img_1810
Screen-shot fra SAS Appen

Dobbel opptjening i Eurobonus

De nye opptjenings mulighetene betyr også at kunder med co-branded Eurobonus kredittkort (American Express, MasterCard, Diners eller Travel Cash) og et vanlig Eurobonus-kort har muligheten til å tjene poeng på begge kortene dersom medlemskortet registreres først, og deretter betalt med et av de nevnte kortene.

Eksempler på utsalgssteder i Danmark,  som gir EB- Ekstra poeng er Burberry, Gucci, Hästens, København Luggage, Formel B, Trollbeads, Beck & Jørgensen, Cafe Vivaldi, Vibholm gull og sølv HJ Hansen Vin – Vinspecialisten, Delicious By Nordic i CPH Airport og en rekke Dinitrol Centre.

En omfattende oversikt over virksomheten, som kan være tjent poeng kan bli funnet på sas.dk og SAS ‘app under funksjon meg / Eurobonus / «Hvor opptjener man poeng». Butikkene som er med i ordningen vil også snart ha et klistremerke på betalingsterminalen, slik at det blir lett synlig for medlemmene at de tjener poeng.

For å kunne tilbys sine kunder opptjening av poeng i fysiske butikker, har SAS inngått en samarbeidsavtale med Loyale Solutions, som står bak den nye tekniske løsningen og samarbeid med bedrifter hvor medlemmene handler daglig.

Kilde: Pressemelding SAS

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *