Årsavgift for Gull-kort og redusert poeng opptjening

point bargains torsdagens nye sas-baser

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS Eurobonus Diners Club har så langt vært kredittkortet på markedet med relativt god opptjening. Til tross for begrenset distribusjon, har man kunnet opptjene 15 Eurobonus-poeng per 100 kr. brukt på kortet. Kortet har også vært gratis for Eurobonus Gold / Diamond / Pandion medlemmer, noe som gjør det foretrukne kort for mange av SAS ‘mest hyppige reisende  kunder – spesielt når du kostnadsfritt kan betale med kortet når du kjøper billetter på SAS.no og blant mange andre flyselskaper, hoteller og fine butikker.

global-no-image-cards-sas-eurobonus-diners-club

Kortet har også gitt tilgang til flyplass lounger, og dette fortsetter for kort utsted i norge. Man betaler en fee på NOK 125 per lounge besøk.

Eurobonus Diners endres

Opptjening av Eurobonus ekstra poeng endres fra 15 til 10 Eurobonus-poeng per 100 kr. brukt på kortet
Eurobonus Gold-medlemmer må betale en årlig avgift på kortet på 695 kr. (Diamond / Pandion medlemmer kan velge åog fortsatt beholde kortet uten årsavgift). Omregning av utenlandske valutatransaksjoner vil påslaget øke til 2% på alle valutaer, dette har tidligere ligget på 1,75%

Det har siden i sommer ikke har vært mulig å søke om kortet på Diners Club nettsted, som har ført oss til Inside Flyer til å frykte de ovennevnte endringene. Det ser dessverre ut til å være sant, noe som gjør kortet mye mindre gunstig å bruke i det kommende året.

Master Card

Med en redusert opptjening bare 10 poeng per. 100 kr etter nyttår, gir kortet samme opptjenings som SAS Eurobonus MasterCard. Mens MasterCard fortsetter å være langt mer nyttig og forbli gratis for Eurobonus Gold-medlemmer, blir det mye mindre fordelaktig å ha Diners kortet etter nyttår.

Vil du lese mer om de kommende endringene, henviser vi til denne FAQ som Diners Club har opprettet.

Hvis du ønsker å avbestille kredittkortet ditt, må gjøres ved å kontakte Diners Clubs kundeservice.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *