UTGÅTT: EuroBonus: Halv pris til 3 tyske destinasjoner

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS lanserte i dag et godt tilbud til deg som har noen EuroBonus-poeng til overs og som kunne tenke deg en høsttur til Tyskland. Tilbudet er kun gyldig frem til og med mandag 8. september. Det tilbys halv poeng-pris til Düsseldorf, Berlin og München og reiseperioden er mellom 1. oktober og 15. desember.

Prisen blir da 10 000 EuroBonus-poeng for en tur/retur i SAS GO eller 15 000 EuroBonus-poeng i SAS Plus. I tillegg kommer skatter og avgifter.

Dette er virkelig et varp for å komme seg til Tyskland. Før EuroBonus 2.0 ble lansert kostet det normalt 30 000 / 50 000 poeng for billett til Tyskland i Economy / Business mot dagens 20 000 / 30 000 poeng i Go / Plus.

Hva kan man finne på disse stedene? Et besøk i München bør absolutt inneholde et besøk på Hofbrauhaus med typisk tysk mat, liter-store ølglass og ompa-ompa musikk. I Düsseldorf finner du utelivet i Altstadt hvor barer og restauranter ligger tett i tett, og Berlin lokker med både shopping og et hyggelig uteliv. Reiser du i desember kan du i alle 3 byene besøke de tradisjonelle julemarkedene som byr både på shopping og sosialt samvær med glühwein (gløgg) da gjerne med «nogot attåt».

Vi ønsker god tur!

Dusseldorf

Munchen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *