Få 18% rabatt på attraksjoner og turer med GetYourGuide og Norwegian Reward

GetYourGuide og Norwegian Reward

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Til og med 22. juli 2018 får alle medlemmer av Norwegian Reward 18% rabatt på mer en 32 000 GetYourGuide-attraksjoner verden over. I tillegg får du også 5% tilbake i form av CashPoints for hver bestilling du gjør!

GetYourGuide og Norwegian RewardHvis du ikke allerede er Norwegian Reward-medlem, er det rask, enkelt og ikke minst gratis å melde seg inn. Do må bestille før 22. juli for å få rabatten, men aktiviteten eller turen du bestiller kan være når som helst.

Hva er GetYourGuide?

GetYourGuide gir deg en enkel måte å bestille billetter til turer og attraksjoner over hele verden. Noen av fordelene du får er:

  • Mer enn 32 000 aktiviteter og turer over hele verden
  • Gratis avbestilling fram til 24 timer før aktiviteten begynner
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter, bare de beste prisene
  • Du slipper kø i de mest populære attraksjonene
  • Mobil-vennlig med øyeblikkelig bekreftelse

Rabatten legges til automatisk, men du ser den ikke før du har lagt den i handlevogn.

GetYourGuide handlevogn

Vår kollega Amy i InsideFlyer fikk nylig muligheten til å prøve noen GetYourGuide-aktiviteter i New York og har skrevet om sine opplevelser her.

– Det er en praktisk app som er enkel å bruke for bookinger når man er på farten. Som regel kan man kansellere aktiviteten fram til 24 timer før start og du får de beste tilbudene med prisgaranti. Den er koblet til karttjenester som gjør at du kan planlegge reiseruten og få instruksjoner om hvor du skal dra. Det er alltid kjekt med ekstra CashPoints, men det er også et veldig godt produkt.

Konklusjon

18% avslag på turer og attraksjoner er i seg selv en god deal og 5% CashPoints på toppen er kremen på kaken.

Du må heller ikke fly med Norwegian for å bruke rabatten, du behøver bare å være medlem av Norwegian Reward. Sjekk ut hva som finnes der ute eller bestill noe i din egen hjemby hvis du ønsker det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *