Finnair har åpnet ny business lounge i Helsinki

Finnair Business Lounge Helsinki

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Finnair sin non-Schengen Business Lounge er igjen åpen for besøkende etter å ha vært stengt for ombygging.

I sommer åpnet Finnair sin nye Platinum Wing Lounge på flyplassen i Helsinki og før helgen sto også den nye business class-loungen i non-Schengen-området klar. Den nye loungen er innredet i Finnairs nye, nordiskinspirerte designuttrykk, og tilbyr både mer plass og forbedret servernigstilbud.

Finnair Business Lounge Helsinki

– Som følge av passasjerveksten i Helsinki, som er Finnairs hjemmebase, utvider vi nå loungen vår med både mer areal og flere sitterplasser, sier Karim Al-Soufi, Vice President of Ground Experience i Finnair. – I våre to nye lounger øker vi kapasiteten med til sammen 200 ekstra sitteplasser.

Nordisk design

Utformingen av den nye loungen er basert på Finnairs nye designuttrykk i en varm, nordisk stil med enkelhet, rene linjer, naturlige materialer og tekstur. Interiøret er i både klassisk og moderne møbeldesign fra anerkjente nordiske merker. Blant finner du Eero Arnios kjente ball-stoler i inngangspartiet.

Som med Platinum Wing lounge, ble også den nye Business Lounge til i et samarbeid mellom Helsinki-baserte KOKO3, London-baserte Tangerine og Finnairs eget designteam.

Finnair Business Lounge Helsinki

– Gjennom designprosessen brukte vi mye tid på å forstå hvordan kundene bruker loungene våre og hvilke behov de har. På bakgrunn av dette har vi utformet både selve området og tjenestene vi tilbyr, sier David Kondo, sjef for kundeopplevelse i Finnair. – Resultatet er en lounge som tilbyr forskjellige soner og setetyper, tilpasset til hvordan kundene vil bruke tiden sin.

Jo lenger inn i loungen du kommer, jo mer stille og privat blir omgivelsene. Loungen er delt inn i flere områder med forskjellige typer stoler og sittegrupper for soloreisende, grupper og familier. Nesten alle seter, uansett type, er utstyrt med strømuttak.

Ønsker du å ta deg en dusj under loungeoppholdet kan du bestille tid i en av de nye dusjsuitene via et selvbetjent digitalt bestillingssystem.

Finnair Business Lounge Helsinki

Nordisk meny med lokale råvarer

I loungen kan gjestene nyte en nordisk meny basert på det beste av lokale råvarer. Loungen drives i samarbeid med den finske matvareleverandøren Fazer, som skal tilberede mat i et nytt åpent kjøkkenkonsept med dedikerte sitteplasser. Den roterende menyen består av tre hovedretter med kjøtt-, fisk- og vegetaralternativer, seks salater og et rikt utvalg av desserter.

Finnair Business Lounge Helsinki

Loungen vil også få en ny bar med full service som holder åpent i travleste periodene. Baren tilbyr et forbedret utvalg av drikkevarer, inkludert førsteklasses alkohol og kaffe. Det vil også være flere områder for selvforsyning av både kaffe og annen drikke.

Business Lounge er åpen for alle business class-passasjerer, og Finnair Plus Gold- og Oneworld Sapphire-medlemmer. Loungen er åpen fra 05:30 til midnatt.

InsideFlyer kommer selvfølgelig tilbake med en fullstendig test ved første og beste anledning.

Foto: Finnair

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *