FINNAIR: Europas beste reisedestinasjon er klar for å bli oppdaget

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Finnair øker kapasiteten til St. Petersburg og Moskva i Russland, og knytter det store landet i øst nærmere sine destinasjoner i Europa, Asia og det Amerikanske kontinentet. Her får også Nordmenn muligheten til å leve godt for en billig penge.

Fra 23. april 2017, legger Finnair til seks ukentlige ruter mellom Helsinki og St. Petersburg. Det vil være totalt 20 ukentlige flygninger til den populære storbyen. St. Petersburg har blitt kåret til Europas beste reisemål av World Travel Awards de to siste årene, og er i følge Store Norske Leksikon omtalt som en av verdens vakreste byer. De nye flyvningene får enkel tilknytning til resten av Finnairs brede Europeiske nettverk på over 70 destinasjoner. Den nye forbindelsen opereres med ATR-fly.

Finnair dobler på Moskva

Fra 10. april 2017 vil Finnair doble kapasiteten mellom Helsinki og Moskva ved å legge til én ekstra flygning om dagen. Dette gir passasjerene mer fleksibilitet når de skal fra Europa, Asia og det Amerikanske kontinentet til den Russiske hovedstaden. Avgangen fra Moskva til Helsinki legger til rette for effektiv transfer med Finnairs flyvninger til Hong Kong og Singapore, i tillegg til innenlandsreiser i Finland. Disse avgangene opereres med Embraer 190-fly. Finnair vil ha totalt 14 ukentlige avganger mellom Moskva og Helsinki, og kan tilby opp til fire daglige flyvninger i samarbeid med Aeroflot Russian Airlines.

Billige storbyer med Finnair

De russiske storbyene kom godt ut i en undersøkelse fra 2016, da Forex bank sammenliknet vanlige utgifter på en ferie i 62 byer verden over. Her viste det seg at både St. Petersburg og Moskva var mer enn 50 prosent billigere enn Oslo.

«Disse nye flyvningene gir enda bedre forbindelser for det økende antallet reisende mellom Russland og USA via Helsinki, i tillegg til at våre russiske kunder får en sterkt forbedret forbindelse til Europa og Asia».

Robert Lönnblad, General Manager for Finnair Scandinavia.

«Neste sommer åpner vi vår nye rute til San Francisco. Vinteren 2017/2018 introduserer vi Puerto Vallarta i Mexico og Havanna på Cuba – som også forbindes med disse flyvningene».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *