Finnair øker til østen Hong Kong og Tokyo

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Finnair fortsetter å øke sin trafikk til Asia, og har i dag annonsert at de vil øke kapasitet og frekvenser til Tokyo og Hong Kong. Flyvningene skal flys med A350 i sommer sesongen 2017.

Finnair vil øke sin nåværende flyrute mellom Helsingfors og Tokyo med fire ekstra ukentlige avganger til Narita flyplass. Finnair opererer for tiden daglig til Narita med A330. Ekstra rutene vil bli fløyet med selskapets nye Airbus A350. Ruten er i drift i perioden mellom 05 juni  og 27 oktober. Med denne økningen vil Finnair og  Oneworld partner Japan Airlines tilby 18 ukentlige forbindelser fra Helsinki til Tokyo.

Hong Kong

Finnair vil også tilføre en A350 til sin Hong Kong rute med tre ukentlige avganger. Sommerruten blir fløyet i tidsrommet mellom 06 juni og 28 oktober. I dag flyr Finnair til Hong Kong daglig. Med de nye frekvensene vil Finnair til sammen ha 10 ukentlige flyvninger. Sommer ruten tilbyr en ettermiddags avgang fra Helsinki og et morgen fly fra Hong Kong.

I tillegg til Hong Kong, vil Finnair også opprettholde og videreføre sin sesong rute til den nærliggende kinesiske byen Guangzhou, med fire ukentlige frekvenser fløyet med en Airbus A330. Finnairs rute til Guangzhou åpnet i 2016 og var Finnair femte mål i fastlands-Kina.

«Med vår økte frekvenser til Tokyo og Hong Kong med Airbus A350, er vi nå ved å hanke inn vekst av Asia-Europa-trafikk og øke vår tilstedeværelse i byene som har vært populære blant våre kunder de siste årene». «Det har vært et år siden vi fikk vår aller første Airbus A350, og med sju fly i drift  ser vi frem til å ønske enda flere reisende ombord på dette flotte flyet.»

Juha Järvinen, Chief Commercial Officer,Finnair

Kilde: Finnair

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *