Finnair innfører Airbus A350 og tilbyr gode billettpriser

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Finlands største flyselskap, Finnair, har en offensiv satsing på ruter til Østen, og overgår SAS i både antall interkontinentale ruter og antall langdistanse-fly. For tiden har de lagt ut meget gode priser i både Business Class og Economy Class. Kanskje akkurat den unnskyldningen du trengte for å teste ut deres nye Airbus A350?

Finnair flyr for tiden med en flåte av 7 Airbus A340-300 fly og 8 Airbus A330-300 fly. Finnair blir det første europeiske flyselskapet som flyr med det nye, rolige Airbus A350-XWB-flyet med lavt drivstofforbruk. Flyvninger med A350-flyet starter 25. oktober på ruten til Shanghai, 21. november til Beijing og 4. desember til Bangkok. I 2016 er de første to rutene med A350 Hongkong, som starter opp 1. februar, og Singapore, som starter 5. mai. Rutene til Bangkok, Hongkong og Singapore kommer til å betjenes av både A350- og A330-fly.

Deres Business Class på den nye maskinen ser ut til å ligne den nye til SAS.

1609 05

Og her kan du se hvordan konfigurasjonen er ombord.

AY A350_seatmapSå var det prisene:

1609 03

Prisene er gyldig «inntil videre» og det kan nok være begrenset antall plasser til disse prisene på de ulike flightene. Finnair har gode forbindelser fra Oslo som gjør det enkelt å bytte fly i Helsingfors. Og skal man til Asia, er det jo til og med i riktig retning man fly for en mest effektiv reise.

Finnair sitt eget bonusprogram heter Finnair Plus, og Finnair er medlem av OneWorld sammen med blant annet British Airways, Qatar Airways og American Airlines. Opptjening av poeng ved reiser hos Finnair kan skje til alle OneWorld selskapers bonusprogrammer.

Finnair rutekart:

1909 04

1609 02

Alle bilder: Finnair

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *