Finnair lanserer nye ruter til populære reisemål

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nå kan du reise til en rekke drømmedestinasjoner med et av Nord-Europas beste flyselskap. Vinteren 2017-2018 byr på gode nyheter for reiseglade nordmenn. Finnair har nemlig opprettet nye flyruter til Havana, Goa, Puerto Vallarta og Puerto Plata.

I tillegg øker selskapet antall avganger til Bangkok, Delhi, Hong Kong og Singapore.
Flere flyavganger og nye destinasjoner er i tråd med Finnairs vekststrategi. Med en svært effektiv mellomlanding i Helsinki kan nordmenn komme seg til Purto Vallarta i Mexico, Havana på Cuba, Goa i India og Puerto Plata i Den dominikanske republikk. I tillegg utvider selskapet tilbudet med flere flygninger til mange av sine populære destinasjoner for både ferie- og jobbreiser i Asia.

– Med den forventede ankomsten av fire nye Airbus A350 i 2017, går vi videre med vår vekststrategi

Robert Lönnblad, General Manager, Scandinavia.

Cuba og India med Finnair

To ukentlige ruter til Havana på Cuba med A350. Utreisedagene er mandager og fredager i perioden fra 1. desember 2017 til 23. mars 2018.
To ukentlige ruter til kystbyen Goa i India med A330. Utreisedagene er onsdager og søndager i perioden fra 29. november 2017 til 21. mars 2018.
Ny ukentlig rute til det populære turistområdet, Puerto Vallarta, på Mexicos Stillehavskyst med Finnairs nye A350. Utreisedagen er på søndager i perioden fra 29. oktober 2017 til 18. mars 2018.

Ny ukentlig rute til Puerto Plata i Den dominikanske republikk med A330. Utreisedagen er på torsdager i perioden fra 30. november 2017 til 22. mars 2018.
Finnair utvider også med en ekstra ukentlig flygning på sin Delhi-rute. Gjennom vintersesongen vil det dermed være hele seks ukentlige avganger til Indias hovedstad.

Mer fleksibilitet og ekstra effektiv reisetid
Finnair øker også kapasiteten på reisene til Thailand i løpet av vinteren 2017. Det blir to nye ukentlige avganger på Bangkok-ruten. Reiseglade nordmenn får totalt 16 ukentlige avganger å velge mellom fra Helsinki til Bangkok. I tillegg justeres reisetidene for å kunne tilby ytterligere fleksibilitet og en sen kveldsrute.

Reisetidene fra Krabi og Phuket er tilpasset passasjerer som flyr fra de baltiske og skandinaviske landene slik at transfer blir enda mer effektivt.

I begynnelsen av 2017 vil Finnair også legge til to nye avganger på Singapore-ruten. Dette gir nordmenn muligheten til å reise til Singapore hver dag gjennom hele året. Tre ukentlige avganger til Hong Kong vil også bli lagt til. Totalt blir det ti avganger til Hong Kong hver uke året rundt.

– Disse nyhetene legger til rette for enda flere reisemuligheter og fleksibilitet for våre kunder som reiser mellom Asia og Europa, gjennom vår effektive Helsinki-flyplass som garanterer en kort 35-minutters forbindelse, forteller Lönnblad.

Kommentar

  1. Frode Nilsen sier

    Ikke akkurat inntertier for reisende fra OSL. Intet morgenfly OSL-HEL søndager betyr at man ender opp med en total flytid på 30 timer for å kommer seg til Puerto Vallarta. I tillegg må man ordne hotell i Helsinki. Lurer på om dette er godt gjennomtenkt. Eller skal de fylle opp flyene med finner? Det samme gjelder forøvrig flightene til Puerto Plata.
    Havana og Goa derimot har fine totale flytider fra Oslo. Hvorfor har ikke det blitt gjort med de to andre destinasjonene?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *