Finnair med spesialtilbud til Asia (Airbus A350XWB)

Rakastan sinua

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Finnair tilbyr nå svært gode priser til Asia hvis man bestiller innen 7. september. Ikke nok med at billettene er billige: Du kan også få oppleve å fly med deres splitter nye Airbus A350XWB!

Noen av destinasjonene fås til under 4 000 kroner i økonomiklasse, mens Business tilbys for ikke mer enn 11 900 kroner til enkelte destinasjoner. For eksempel kan du komme deg til Bangkok for henholdsvis 4 900 kroner i Economy og 12 900 kroner i Business Class, og det attpåtil med deres nye Airbus A350XWB.

Les også: Første flyvning med Finnair A350XWB annonsert.

Her er en en oversikt over destinasjoner og priser:

Finnair tilbud

Les også: Finnair lanserer Sky Bistro.

Som dere ser er det kun noen av disse rutene som betjenes med Airbus A350. Vær oppmerksom på at dette flyet settes inn fra forskjellige datoer til de ulike destinasjonene. Her er en oversikt over hvilke datoer som gjelder:

Flyvninger med A350-flyet starter 25. oktober på ruten til Shanghai, 21. november til Beijing og 4. desember til Bangkok. I 2016 er de første to rutene med A350 Hongkong, som starter opp 1. februar, og Singapore, som starter 5. mai. Rutene til Bangkok, Hongkong og Singapore kommer til å betjenes av både A350- og A330-fly.

Klikk her for å komme til tilbudet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *