Finnair har vunnet to prestisjetunge priser i Kina

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Finnair har vunnet to prestisjetunge priser i Kina. En for «Best Business Class» på Best Travel Awards 2016  Tourism China. Den andre for «Best Inflight Catering Airline» på 2016 World Traveller Awards. Kina er verdens største marked for «outbound» turisme, og et av Finnairs strategiske viktigste markeder.

Finnair er det eneste selskapet som i dag opererer Airbus A350 XWB i det kinesiske markedet, og bruker flyene på ruter til Beijing, Hong Kong og Shanghai.

Vi er veldig stolte over at vårt produkt blir best og premiert deretter i Kina som er ett av de viktigste markedene for oss i Finnair. Det gir oss lysten på å videreutvikle og fortsette å yte en god service overfor våre passasjerer som flyr mellom Asia og Finland.

Robert Örhnberg, General Manager for Greater China at Finnair.

finnairs-a350-xwb-in-singapore-on-17-october-2016

God mat ombord

Finnair får blant annet prisen for å servere utsøkte retter og måltider ombord i sine fly, med høy kvalitet og en fristende presentasjon for de reisende.

finnair-business-meal-02-low

 

Best Inflight Catering Airline av World Traveller Awards 2016 World Traveller Awards er en årlig seremoni ved World Traveller medier i Kina. Finnair ble anerkjent for den beste inflight catering for 2016. Siden 2013 har Finnair samarbeidet med beste kokker til å tilby Signatur Menyer for sine langdistanse business class kunder.

I år har Finnairs business class kunder kunne nyte måltider av verdensklasse, laget av de kjente kokkene Steven Liu fra Kina, Sasu Laukkonen fra Finland og Jaakko Sorsa fra Hong Kong. I 2017 vil Finnair samarbeide med Eero Vottonen, Finlands kandidat for 2017 Bocuse d’Or konkurransen. I april startet Finnair å serverere finsk økologisk iskrem ved Jymy i business class på alle sine interkontinentale avganger fra Helsinki.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *