Finnair utvider langdistansetilbudet til de mest populære destinasjonene

oneworld medlem

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Finnair er i stadig vekst, og i 2018 får de sin tolvte modell av det kjente langdistanseflyet A350. Dermed øker de avgangene til de mest populære langdistansedestinasjonene.

Robert Lönnblad, sjef i Finnair Skandinavia sier at:

Finnair er nå inne i sin største ekspanderingsfase noensinne, og vi øker kapasiteten på reiser til populære destinasjoner i Asia. Nå får kundene våre større valgfrihet og fleksibilitet.

Ruten til Osaka vil få daglige avganger, i tillegg til to ekstraavganger på tirsdager og torsdager. Mens flyvningene til Hong Kong vil få ekstraavganger på fredager og søndager, og dermed totalt tolv ukentlige avganger. Finnair skal ha daglige avganger til Delhi gjennom hele vinteren, i tillegg vil avgangene til Phuket øke til fire avganger på mandager fra 10. desember. De siste langdistanseflygningene som ble lansert var en suksess, og takket være dette kommer Finnair til å fortsette med langdistanseflygningene til Havanna, Puerto Vallarta, Puerto Plata, og Goa, også neste vinter.

Robert Lönnblad forsetter:

Selv om vi har mye fokus på å utvide tilbudet på langdistanseflygninger, er Europa er fremdeles et viktig marked for oss. Derfor utvider vi også avgangene mellom de kortere distansene i vintersesongen, sier Lönnblad.

Fra 11. desember kan du fly to ganger i uken mellom Helsinki og Lyon, i tillegg får Malaga, Funchal and Tenerife en ekstra avgang i uken, mens Roma og Gran Canaria får to ekstra i uken. Det vil også bli daglige avganger i ukedagene til Rovaniemi i Finland, mens avgangene til Finland fra London Gatwick, Paris og Zürich vil fortsette som før. Finnair utvider også noen av de allerede eksisterende rutene. Flyvningene til Malta og Antalya vil nå gå fra sommeren 2018 og frem til 9. desember, mens flyvningene til Edinburgh og Alanya-Gazipasa blir utvidet til å inkludere vinterstid. Dette blir dermed helårsdestinasjoner for Finnair.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *