First Hotels gir deg doble Eurobonuspoeng i september

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

First Hotels har en kampanje nå der de gir deg doble eurobonuspoeng på alle dine hotellnetter hos dem i september. 

Du kan velge mellom hele 60 hoteller på 45 destinasjoner i Norge, Sverige og Danmark. Hvis du velger å bo på deres nye hotell First Hotel Arlanda Airport, får du doble poeng fra åpningsdagen den 10. november og ut året.

First er faktisk en av de få hotellkjedene som gir deg det vi kaller «double dipping», altså poeng i to fordelsporgram. Når man er medlem i «First Member» tjener du både First Member-poeng og SAS EuroBonus-poeng på alle dine hotellopphold hos dem. Du trenger altså ikke velge hvilket program du ønsker å motta poeng fra, og du sparer dermed opp til både gratis flyreiser og gratis hotellovernattinger på ett og samme opphold. Du tjener 1.000 SAS EuroBonus-poeng for hver natt, i tillegg til ett First Member-poeng for hver krone du bruker på hotellene deres. Husk å vise frem ditt EuroBonuskort neste gang du bor på et First hotell for å få poengene registrert.

Så hva nøler du med? Book deg et rom på First Hotels i dag!

God tur!

PS: Det er viktig å huske på at det ikke er alle priser/bookinger som gir rett til poeng. Det gis ikke poeng på overnattinger booket via tredjeparts websider (som f.eks hotels.com,expedia.com, booking.com),gratisnetter, bonusovernattinger, turoperatører, overnattinger i forbindelse med avtaler om langtidsleie (over 20 netter), crew, sponsorpriser eller andre spesialavtaler. Bare så du vet det…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *