Flere fordeler for medlemmer av Norwegian Rewards

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian gir deres medlemmer nye fordeler etter bare 6 flyturer. Dette er en ny tilføyelse til deres medlems-program Norwegian Reward, som ligger ovenpå deres nåværende CashPoint.

Norwegian Reward er et fordelsprogram som giv deg billigere og bedre flyreiser hos Norwegian. Du får en reward for hver sjette enkeltreise du har gjennomført med Norwegian i løpet av de siste 12 måneder. En reward er tilgjengelig i minst 12 måneder frem i tid.

Du kan velge en ny rewards hver gang du har reist 6 enveis-turer. Det finnes også en type reward som bare kan velges når du har gjennomført 18 flyturer. Det gjelder den med gratis bagasje.

Det er følgende rewards du kan velge mellom:

InsideFlyer DK - Norwegian - Nye medlemsfordele

Etter de første 6 flyturer får du ikke lov til å velge. Da får du 2% ekstra CashPoints. Dette vil du få på alle dine bookinger de neste 12 måneder.

InsideFlyer DK - Norwegian - Nye medlemsfordele - Første reward

Efter 12 flyturer kan du velge mellom 3 ting:

InsideFlyer DK - Norwegian - Nye medlemsfordele - Valgfri reward efter 12 flyvninger

Du kan velge ytterligere 2% CashPoints mer, eller Fast Track (på de flyplasser hvor dette tilbys) eller gratis setereservasjon for flyturer gjort de siste 12 månedene. Disse fordelene beholder du 12 måneder etter at du har gjennomført nødvendige antall flyturer. Og for hver sjette flere Norwegian flyvninger kan du velge ytterligere en av disse awards. Så jo flere flyturer med Norwegian, jo flere fordeler får du.

Derfor vil du etter å ha nådd toppnivået med 48 flyturer ha oppnådd “fullt hus” og ha oppnådd følgende fordeler de neste 12 måneder:

  • Opp til 10% ekstra CashPoints
  • Gratis Fast Track
  • Gratis setereservation
  • Gratis bagasje

Norwegian har viser at de tydeligvis har forstått, som de andre fullpris-selskapene, at det å gi sine beste kunder fordel sørger for at kundene vil bli lojale mot selskapet. Fordelene kan man får kan jo fint sammenlignes med fordelene med å ha EuroBonus Silver, men flyr man 48 ganger i året med Norwegian, kan vi sammenligne med SAS Gold. Her er både fast track, setereservasjon og gratis bagasje inkludert i tillegg til lounge tilgang og ekstra bagasje i forhold til normalen. Men så er det jo et spørsmål igjen om hva man betaler for billetten. Se hvor mye det er verd blir opp til den enkelte reisende å vurdere. Og betyr det mye for de reisende å tildelt status nivåer som silver og gold? For det tilbyr ikke Norwegian. Der oppnår man fordeler ut fra hvor mye man flyr uten at man får en annen offisiell status.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *