Flere tilbud fra SAS tilgjengelig nå

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fikk du ikke med deg «Now or never for you» tilbudet til SAS i går kveld, finnes det fortsatt flere tilbudskampanjer tilgjengelig hos SAS. Vi viser deg her hvilke.

 

2910 05Juleshopping
Mange liker å reise bort en tur i tiden før jul for å få med seg litt julestemning og shoppe julegaver. SAS har tilbud til flere steder som kan være fine å besøke i førjulstiden. Tilbudet gjelder frem til 2. november, og reiseperioden er fra 16. november til 30. april. Så her har du faktisk sjansen til å bestille billett for å rekke salget over nyttår også. Her er eksempler på destinasjoner fra Oslo.

2910 06

2910 03

Juleferie i SAS Plus
Mange skal vel hjem til jul, og hva er vel bedre enn å reise hjem i stil? SAS har nå tilbud i SAS Plus i juletiden, og i tillegg til fleksible billetter og sete fremme i flyet med gratis servering, har man også ekstra bagasje med i prisen. Og det er kanskje greit når julegavene skal være med hjem, eller ut på besøk til noen hvis det er det som er planen. Så skal man også huske på at man slipper raskere gjennom sikkerhetskontrollen ved å bruke Fast Track og så har man jo tilgang til innenrikslounge eller cafe lounge om det finnes det på de flyplasser du er innom på din reise. Bestill reisen senest 15. desember og reis 19. desember – 17. januar 2016.

2910 02

Priseksempel gjelder reise fra Oslo. Tilsvarende tilbud finnes også fra andre byer i Norge. Antall plasser er begrenset, og enkelte avganger er unntatt tilbudet. SAS Plus-billetter kan endres innen samme prisnivå uten gebyr og kan kjøpes opp til høyere pris mot prisdifferansen i tillegg.

2910 04

SAS Plus til USA Synes du Business Class er for dyrt, men kan ta deg råd til litt mer enn SAS Go kan SAS Plus være et godt alternativ for deg. Frem til 3 november kan du finne priser fra kr 7 899,- for reiser i perioden 12. november til 15 juni. Det å reise i SAS Plus gir flere fordeler:

2910 07

Så da har du forhåpentligvis noen gode alternativer. Så kan man jo bruke weekenden til å vurdere de ulike tilbudene. Bare vær obs på hvor lenge de forskjellige tilbudene er tilgjengelig. Og husk også at de billigste og beste billettene forsvinner først.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *