Fly til Dubai med Emirates og få gratis billetter til La Perle

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Skal du til Dubai i august eller september har du muligheten til å få med deg et fantastisk show helt gratis. 

For hver Emirates-billett kjøpt på emirates.com før 8. september, for reiser til Dubai til og med 30. september, får reisende en gratis billett for å se det spektakulære showet La Perle. Der får du oppleve koreografi, lyd og bilde som tar pusten fra deg, kombinert med stunts og akrobatikk på en spesialbygget scene med fossefall og andre vann-effekter.

For å få de gratis billettene må fly-billettene bookes på emirates.com med rabattkoden LAPERLE. Passasjene vil få bronse-billetter til showet om de flyr Economy Class, og sølv-billetter om de flyr First Class eller Business Class. Tilbudet er også tilgjengelig via enkelte reisebyrå.

Flere fordeler ved reise med Emirates

Frem til og med 30. september kan alle Emirates-passasjerer få enda mer ut av besøket til Dubai med My Emirates Pass. Ved å vise frem boarding-kortet for Emirates-flyvningen på mer enn 450 lokasjoner kan besøkende fra Norge med rabatterte priser. Noen av byens beste restauranter, tema-parker, spa og andre aktiviteter er inkludert. Se en oversikt her. Fly til Dubai på Economy Class med priser fra 3999kr, og Business Class fra 22 999kr. Emirates flyr fra Oslo tre ganger i uken, direkte til solfylte Dubai.

Les mer om Dubai og gratisbilletter til La Perle her.   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *