En måned siden var det ganske dårlig i loungen. Helt fullpakket (business delen var allerede stengt fordi det var så mye folk- i gull delen var det bare et fåtall plasser). I tillegg hadde dem kun plast glass/bestikk/tallerk pga. ombygging i kjøkkenet og tilsvarende, dårlige måltider. Jeg gikk videre til Pontus etter et kvarter. Der var det utmerktet bra!
Samme erfaring som meg da! Har forsøkt business også på ARN, men gidder ikke når det er så pakket. Har vert en del innom ARN, CPH og OSL de siste månedene og ARN er uten tvil den værste plassen. Er rett og slett ikke nok plass…
Det er godt du var innom tidelig på dagen for det er jo helt forferdelig å få få plass når resten av verden våkner til
Jeg har hatt softblock på så og si alle mine siste flyvninger. Senest i dag var hele flyet omtrent fullbooket og setet mellom med (og en annen EBD) var ledig. Jeg kan nesten ikke huske sist jeg har hatt noen ved siden av meg. Når det gjelder cateringen derimot så har den vært manglende 6 av 8 siste ganger. Ser det står her at det er p.g.a ny leverandør, men jeg trodde denne avtalen startet i november og dette var jo et problem før den tid. Er vi sikker på at dette faktisk er et leveringsproblem, eller er det et kamuflert sparetiltak p.g.a en høy andel Plus/diamant. Man blir jo fort konspiratorisk i disse tider, men for min del har det også vært påfallende at det har skjedd på de fulleste flygningene hvor det er mye pendlere. De to gangene jeg har hatt catering har vært på "lunsjflygninger"...
Fikk virkelig sansen for den Ginger Ale de serverte ombord til LAX. Er det noen som har sett den i butikk i Norge? Fever tree premium ginger ale med 3 ulike ingefær i
Samme her også. Får nesten alltid blokket/tomt sete ved siden av som EBD. Kollega uten status skulle booke sin egen billett til Bergen over helgen. Dyreste Pro plus billett, men hun fikk ikke velge setet ved siden av meg Jeg bare (som sitter på aisle): plukk vindu-setet, du - så får vi hele raden
Ja, enig. Alltid (for) fullt på gull siden @ARN. Har ikke engang turt å prøve ut biz stuen der Men maten virker et hakk bedre på ARN gull enn både CPH og OSL. Hvor OSL er den absolutt kjipeste på å servere karbo-helvete men ikke bruke en eneste liten krone på proteiner.
Det her er hva jeg fikk idag om ord SK909 CPH-EWR. Det ble ikke delt ut noe meny - dem kom med maten og da fikk jeg velge. For pre-departure drink valgte jeg Charles Heidsieck Blanc de Blancs Champagne (likte den godt, tommel opp). Til forrett var valget "skinke" eller laks og jeg synes at laksen var utmerket godt. Hovedrettene var kalv, kylling eller laks. Kyllingen som jeg valgte var ikke noe imponerende. Heller noe jeg ville forvente i Economy. Men spiselig. Desserten og ost derimot svært god! Pre landing snack var rekkesmørbrød. Også den syntes jeg var god. Alt sammen er jeg veldig fornøyd. Super hyggelig crew også. Jeg følte meg godt ivaretatt. Spennende at SAS åpenbart kan levere når dem vil. I Europa og Norge vil dem vel tydeligvis ikke det?
Vanlig, gammel servering på SK803 og SK804 OSL-LHR-OSL i går. Frokost på vei ut og laks med pasta på vei hjem.
SAS har virkelig ødelagt laks som menneskemat for meg. Selv på gode restauranter tenker jeg bare faen og... Jeg kom ikke hit for flymat
Det er 1. Desember, og dermed ny catering leverandør. Det vil si nye viner på sas biz. Det vil også si leveringsproblemer, så de hadde ikke ny champagne, og heller ikke Ringi ombord. Prøver på nytt neste uke.
Følger rett bak deg, og satser på at de har ting på stell til i morgen Send gjerne oppdatering på maten ombord!
Veldig hyggelig crew i dag. Smilende og snakkesalige, det setter vi pris på. Først kom hun ene bort og sa at de hadde ny catering, og derfor nye viner. Kun til meg, siden jeg sitter på 1D (sorry, @Eddie47), og kommenterte at jeg er diamant. Når de så skulle servere, så hadde de ikke den nye champagnen.. Men de nye vinene var gode, og de fikk jeg også fra MIA forrige gang. Selv om menyen sa noe annet.
Det er jo lov å håpe at de selger restlageret av lax og kjøper løyrom for pengene. Det bør holde til j..lig mye løyrom