Ruygin, Tokyo er en koselig restaurant i Roppongi-området.
Vi hadde bestilt via hotellet på forhånd, og måtte bl.a krysse av en haug med todo & not-to-do på forhånd - 4-5 A4-sider med regler. Blant annet ville alle bli nekta adgang hvis noen lukta parfyme.. Vi dusja derfor av oss all ikke-naturlig odør i god tid før avreise, og slapp heldigvis gjennom luktkontrollen i døra.
Maten er tradisjonell japansk, med en litt moderne vri - og skal være en reise gjennom klassiske smaker passende til årstiden.
Kul design på veggmaleriene
Mrs Wolfie and the dragon. Mrs W til venstre.
Hjort fra de dype japanske skoger
Japansk sopp fra enda dypere skoger...
..og vann fra norske skoger
..og vi fikk FUGU
Mrs W mente bestemt at det prikker på tunga, og var relativt sikker på at dette var hennes siste måltid. Jeg er litt mer usikker, og nå som 24-timers grensa for å dø er overskredet, har vi valgt å sjekke inn også på neste flight Hvis miss W har rett, får de andre litt bedre plass i F-kabinen.
Her er sjefen sjøl. Hvis vi mangler på flighten til Paris om noen timer, blir jeg glad hvis noen av dere lar være å spise på restauranten hans.
Dette ble kanskje litt mye matblogg, men siden jeg mangler profil på hellstrøm.no måtte det havne her likevel. Jeg lover å skrive flyblogg igjen - etter massasjen her i BKK
Edit: Maten var veldig god, og vinen var fantastisk.
Last edited: 16. febr 2017