Slik får Diamond-medlemmer gratis drikke i SAS GO – fra og med i dag!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Som vi tidligere har skrevet, innføres det i dag en enhet gratis drikke for SAS EuroBonus Diamond-medlemmer som flyr i SAS GO. Men hvordan går man frem for å få tak i en gratis Ramlösa? Vi i Bonusfeber-redaksjonen har fått et innblikk i hvordan dette vil foregå.

Per dags dato, klarer ikke passasjerlistene om bord, og dermed heller ikke kabinbesetningen, å skille mellom EuroBonus Gold (EBG) og EuroBonus Diamond (EBD.) Det er heller ikke alle som har med seg det fysiske EuroBonus-kortet når de er ute og reiser. Derfor har SAS innført en midlertidig løsning for EuroBonus Diamond-medlemmer som vil ha gratis drikke om bord når de flyr i GO-klasse.

Ved å henvende deg til personalet i innsjekkingen, i loungen eller ved gaten på flyplassen du skal reise fra, kan du hente et SAS EuroBonus Diamond-klistremerke som du må plassere synlig på overkroppen. Det eneste du må gjøre er å fremvise ditt EuroBonus Diamond-kort, enten det fysiske kortet, utskrift fra SAS.no eller fra SAS-appen. Dette klistremerket vil gi deg gratis drikke om bord. I tillegg vil det være med på å identifisere deg ved gate dersom det er snakk om en mulig oppgradering.

sasebdSAS EuroBonus Diamond-klistremerke. Foto: SAS

Kilder i SAS som vi har vært i kontakt med, bekrefter at dette også vil være en fordel for kabinpersonalet, som vil lettere kunne identifisere selskapets mest lojale kunder, og tilby dem en mer personlig service om bord.

Når SAS etterhvert får på plass et eget prefiks for EBD i passasjerlistene, vil man ikke lenger trenge klistremerket.

Klistremerket til EuroBonus Diamond-passasjerene er en videreføring av de såkalte smile badges som de ansatte har på uniformen sin.

Hello-512x512

Hovedfoto: SAS

Kommentar

  1. norwaysays sier

    Takk for nok en fin reportasje. Skulle ønske SAS hadde påkostet et nøytralt «Diamond-badge»/ «pin», i stedet for å se ut som et «juletre» på flyplassen. På SAS’ nettsider står det forøvrig: «Nyhet! Gratis drinker i SAS Go (unntatt alkoholholdige drikker på våre ruter innenlands) Også gyldig for ett (1) reisefølge eller 4 familiemedlemmer.» – Så da er det vel bare å drikke i vei…? 😉

  2. Magnusinorge sier

    Ehh……dette må være en aprilspøk! Hvis ikke så lurer jeg seriøst på hva markedsavdelingen på SAS har stoppet i seg eller røyka! Å gå rundt med et klistremerke de gangene jeg reiser Go er bare helt latterlig.

  3. Erling sier

    Jeg vil gjerne ha et sånn merke men da må det stå «I’m a diamond in the sky» på det. Kan det fikses?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *