Gratis drikke til EuroBonus Diamond i SAS GO – bekreftet fra 1. april

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nei, dette er ingen aprilsnarr. Selv om det er over et år siden SAS innførte EuroBonus Diamond-nivået, som det høyeste, offisielle nivået i bonusprogrammet, kommer det nå etterlengtede forbedringer om bord for Diamant-passasjerene.

Fra 1. april, vil du få en gratis drikke om bord i SAS GO, som SAS EuroBonus Diamond-medlem. På innenriksruter vil det være en alkoholfri enhet, mens på de internasjonale avgangene kan du også velge blant de alkoholholdige drikkevarene.

Som vi tidligere har skrevet her på Bonusfeber, vil det komme (reelle) forbedringer til EuroBonus-programmet i løpet av året. Det første som nå implementeres, med effekt fra 1. april 2015, er altså at Diamant-passasjerene får lov å velge en drikkevare fra tralla, gratis, når man flyr i SAS GO.

Hvordan dette rent praktisk skal gjennomføres, er ikke kjent for oss i Bonusfeber-redaksjonen per nå. Det kan jo på en side være lov å håpe på at passasjerlistene om bord vil indikere EBD-status. På en annen side vil det være tidkrevende for kabinbesetningen å holde styr på passasjerlister og status. Det vil kanskje være lettere å vise frem EuroBonus-kortet, enten fysisk eller på mobil-appen, litt diskret.

Et annet spørsmål som har dukket opp, er om dette kun gjelder for EuroBonus Diamond-medlemmet, eller om andre i reisefølget også kan nyte godt av denne fordelen med å få seg noe gratis å drikke. På bakken får man jo gjeste en person inn i fast track og lounge, så kanskje SAS velger å videreføre det konseptet med «+1» også i luften.

Dette gjenstår å se. 1. april er jo bare noen dager unna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *