Gratis flyreise ved hotellbooking

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Rocketmiles og Norwegian kjører nå en kampanje hvor du får 500 cashpoints for din første hotellbooking. Det er nok til en flyreise med Norwegian.

Rocketmiles er en hotellbookingside, hvor du kan tjene poeng hos forskjellige flyselskap, når du booker hotell gjennom dem.

I denne kampanjen kan man få 500 cashpoints som bonus, pluss de cashpoints du gjør deg fortjent til med selve bookingen. Dette varierer med prisen på hotellet, og vil utgjøre fra 50 til 500 cashpoints.

La oss ta en kikk på hva du kan få for 550 cashpoints:

  • En tur/returreise til London eller Amsterdam
  • En enkeltreise til Rhodos
  • Mange andre spennende destinasjoner!

Klikk her for å komme til kampanjen!

Denne kampanjen er spesielt god, særlig siden det er sjelden at kun én enkelt hotellbooking kan gi deg så mye i bonus som en tur/retur-reise med fly! Derfor kan det være lurt å benytte seg av denne kampanjen, hvis du allikevel skal booke et hotell i den nærmeste fremtid!

Opprinnelig publiser av Peter Krogh Frausing på Bonusfeber.dk. Oversatt til norsk av Cecilie Larsen

Kommentar

  1. Glenn sier

    Rocketmiles er generelt dyrere enn hotellkjedenes egne sider, og også dyrere enn feks Hotels.com. På Hotels.com er prisene lavere, og ved en overnatting på drøyt 1000 kr får du i tillegg bonus på 100 kr (10 prosent av hotellprisen) til nye hotellbestillinger, mens Rocketmiles bare gir 50 cashpoints hos Norwegian. Så på Rocketmiles booker du én gang for å få de 550 cashpoints, ellers er andre steder mer lønnsomme.
    Glenn, SK Diamond og KL/AF Platinum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *